Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

EFCS Maquinista (992737) - AD BREA ARAGON (1372957) » 457947731: T42/J13/VII

Liga 457947731 Información oficial sobre el partido 457947731 en Hattrick

22.03.2014 15:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 13 / VII.575 (38611)

EFCS Maquinista Alineación oficial del equipo 'EFCS Maquinista' en el partido 3 - 0 albainiesta Alineación oficial del equipo 'albainiesta' en el partido
Ronny Køngerskov (6') 1 - 0
Massimo Storani (62') 2 - 0
Benjamín Vargas (63') 3 - 0
EFCS Maquinista Alineación oficial del equipo 'EFCS Maquinista' en el partido 3 - 0 albainiesta Alineación oficial del equipo 'albainiesta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
EFCS Maquinista Alineación oficial del equipo 'EFCS Maquinista' en el partido 2 - 0 albainiesta Alineación oficial del equipo 'albainiesta' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,0 % 0,2 % 4,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

EFCS Maquinista

Goles Goles

  • 122 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Maquinista, atacant per l'esquerra al minut 6, va aprofitar el magnífic llançament de Ronny Køngerskov per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 131 Minuto 62 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Maquinista pel centre va donar un gran resultat: el gol de Massimo Storani va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 185 Minuto 63 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Benjamín Vargas, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Nikolas Galanatos al minut 21 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Benjamín Vargas va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Richard Šuchančok va estar a punt de sentenciar el partit al minut 71, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Stefano Caboni de Maquinista amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 68 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Stefano Caboni de Maquinista per doble groga al minut 68.

albainiesta

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 22 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de albainiesta, l'equip va recuperar la pilota al minut 22 i va contraatacar. En Vadoud Izad Parast va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 261 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 53 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Beltrán Centoira va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 17 (Tirita (médico)): Nikolas Galanatos va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de albainiesta estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.
  • 094 Minuto 69 (Tirita (médico)): Vadoud Izad Parast va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 57 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Ionuţ-Daniel Matei ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.
  • 304 Minuto 80 (Evento clima: sol, K.O. potente): En Vadoud Izad Parast va patir amb la temperatura i no va poder jugar al seu ritme de joc habitual.