Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Xuco Team (435184) - Sentidiño (439897) » 457969969: T42/J14/VII

Liga 457969969 Información oficial sobre el partido 457969969 en Hattrick

29.03.2014 15:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 14 / VII.972 (39008)

ikervives Alineación oficial del equipo 'ikervives' en el partido 1 - 5 Sierra de Huelva Alineación oficial del equipo 'Sierra de Huelva' en el partido
Morten Gjeruldsen (11') 1 - 0
1 - 1 Adexe Urbina Melgarejo (20')
1 - 2 Eulogi Esmerats (61')
1 - 3 Ignacio Gorriti (78')
1 - 4 Jorge Fernando Marqués Conde (85')
1 - 5 Laurenţiu-Adrian 'Il Principe' Frujină (89')
ikervives Alineación oficial del equipo 'ikervives' en el partido 1 - 5 Sierra de Huelva Alineación oficial del equipo 'Sierra de Huelva' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ikervives Alineación oficial del equipo 'ikervives' en el partido 1 - 0 Sierra de Huelva Alineación oficial del equipo 'Sierra de Huelva' en el partido
Tiene un resultado normal 1.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ikervives

Goles Goles

  • 123 Minuto 11 (Gol por la derecha): Passats 11 minuts, Morten Gjeruldsen, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. ikervives es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Hans Algrøy va estar a punt d'avançar els locals al minut 9 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Henri Muttala.
  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Matthieu Knap de ikervives amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Lionel van Anrooij de ikervives la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): António Bernardino Marques de ikervives va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 79, Morten Gjeruldsen de ikervives va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 82, Hans Algrøy de ikervives va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 88 (Evento clima: sol, K.O. potente): En Matthieu Knap va patir amb la temperatura i no va poder jugar al seu ritme de joc habitual.

Sierra de Huelva

Goles Goles

  • 141 Minuto 20 (Gol de contra por el centro): El Serranos era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Adexe Urbina Melgarejo va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 142 Minuto 61 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Eulogi Esmerats de Serranos va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 2 al marcador.
  • 143 Minuto 78 (Gol de contra por la derecha): El jugador Ignacio Gorriti de Serranos es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 3 d'un ràpid contraatac.
  • 143 Minuto 85 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Serranos va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Jorge Fernando Marqués Conde, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 4.
  • 142 Minuto 89 (Gol de contra por la izquierda): Laurenţiu-Adrian 'Il Principe' Frujină va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 5 per a Serranos.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Tomás Ortiz Leon quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Daoud Kabbaj, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jorge Fernando Marqués Conde de Serranos es va emportar una amonestació al minut 86 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Jorge Fernando Marqués Conde va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Lesiones Lesiones