Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Chachos Balonpie (775425) - Spartak de Mosca (118578) » 458011716: T42/J7/VIII

Liga 458011716 Información oficial sobre el partido 458011716 en Hattrick

08.02.2014 15:10:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 7 / VIII.694 (54495)

Real Chachos Balonpie Alineación oficial del equipo 'Real Chachos Balonpie' en el partido 1 - 0 zamurianos Alineación oficial del equipo 'zamurianos' en el partido
Francesco Meneghetti (4') 1 - 0
Real Chachos Balonpie Alineación oficial del equipo 'Real Chachos Balonpie' en el partido 1 - 0 zamurianos Alineación oficial del equipo 'zamurianos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Chachos Balonpie Alineación oficial del equipo 'Real Chachos Balonpie' en el partido 2 - 0 zamurianos Alineación oficial del equipo 'zamurianos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Chachos Balonpie

Goles Goles

  • 121 Minuto 4 (Gol por el centro): Balonpie va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 4 Francesco Meneghetti va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Al minut 5 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Jesús Antoriano de Balonpie va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 215 Minuto 8 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gian Luigi Fiorentini va intentar anar-se'n per velocitat al minut 8 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 233 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): El jugador local Fávila Medrano per poc que no incrementa el marcador al minut 18. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Alfred Croft va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 207 Minuto 33 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Fávila Medrano va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Jesús Antoriano va estar a punt de sentenciar el partit al minut 36, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Julien Lallemand va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Passaven 61 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Fávila Medrano va rematar alt.
  • 233 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): En Gian Luigi Fiorentini es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 38, Francesco Meneghetti de Balonpie va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 39 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Rafael Nolde, jugador de Balonpie, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 39. Dethard Erd, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

zamurianos

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 19 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de zamurianos van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en José María Bueno va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 241 Minuto 54 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de zamurianos va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Jesús Fernando Mayor, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 242 Minuto 67 (Ocasión de contra por la izquierda): zamurianos van sortir al contraatac al minut 67, però Günter Feyrer va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 41 (Lesión grave): Després de 41 minuts, zamurianos va veure com el seu jugador Ramón Heras Canales havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Otmar Lützenwick entraria per ocupar el seu lloc.