Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Club Gimnàstic de Tarragona (1333888) - EuroLevante UD (490590) » 458269175: T42/J14/X

Liga 458269175 Información oficial sobre el partido 458269175 en Hattrick

29.03.2014 14:15:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 14 / X.1195 (166450)

Club Gimnàstic de Tarragona Alineación oficial del equipo 'Club Gimnàstic de Tarragona' en el partido 1 - 2 EuroLevante UD Alineación oficial del equipo 'EuroLevante UD' en el partido
Francesco Buccisano (6') 1 - 0
1 - 1 Pedro Carlés (6')
1 - 2 纪 (Ji) 小发 (Xiaofa) (32')
Club Gimnàstic de Tarragona Alineación oficial del equipo 'Club Gimnàstic de Tarragona' en el partido 1 - 2 EuroLevante UD Alineación oficial del equipo 'EuroLevante UD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Club Gimnàstic de Tarragona Alineación oficial del equipo 'Club Gimnàstic de Tarragona' en el partido 3 - 0 EuroLevante UD Alineación oficial del equipo 'EuroLevante UD' en el partido
Tiene mala suerte 3.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,2 % 0,1 % 1,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Gimnàstic de Tarragona

Goles Goles

  • 119 Minuto 6 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Javier Hijero sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Francesco Buccisano que, efectivament, va fer pujar el 1 - 0!

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Abdelghafour Ousmani va estar a punt d'acabar en gol al minut 3, però el porter visitant Julio Saenz Soria va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Luis Serrano! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 211 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Jacinto Robres hauria d'haver estat gol al minut 84 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 212 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Nastic Javier Hijero quasi va assolir l'empat al minut 89 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 212 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Jacinto Robres va estar a punt d'empatar per a Nastic quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Julio Saenz Soria va desviar la pilota a l'últim instant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jacinto Robres de Nastic va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 9 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Viorel Andrian, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

EuroLevante UD

Goles Goles

  • 163 Minuto 6 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 6 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Pedro Carlés marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 171 Minuto 32 (Gol por el centro): En 纪 (Ji) 小发 (Xiaofa) donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 32 el marcador reflectia el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 81 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Jaime Lorente després de 81 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Mundial Barakaldo va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en 纪 (Ji) 小发 (Xiaofa).

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 60 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Fernando Zárate va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.