Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Balompdik Gloom (1584550) - Mazorka Team (797130) » 469794655: T43/R1

Copa 469794655 Información oficial sobre el partido 469794655 en Hattrick

16.04.2014 12:00:00
Copa: Temporada 43 / Ronda 1

helenteam Alineación oficial del equipo 'helenteam' en el partido 5 - 4 Mazorka Team Alineación oficial del equipo 'Mazorka Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
helenteam Alineación oficial del equipo 'helenteam' en el partido 2 - 1 Mazorka Team Alineación oficial del equipo 'Mazorka Team' en el partido
Tiene bastante suerte 2.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,0 % 1,2 % 12,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

helenteam

Goles Goles

  • 103 Minuto 71 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Gabriel Bârlogeanu va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 1 - 2.
  • 113 Minuto 80 (Gol por la derecha): Després de 80 minuts de partit, Laurits Rode igualava per helenteam en rematar una jugada d'atac per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Florian Lacour de helenteam va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 78, però no va estar gaire encertat.
  • 223 Minuto 106 (Ocasión por la derecha): helenteam va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Franco Olianas en un 1 contra 1 amb el porter Claudio Foxá, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mariano Mencarini de helenteam es va emportar una amonestació al minut 69 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 36 (Tirita): Era el minut 36 quan després d'una dura entrada, el jugador Franco Olianas de helenteam s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): En Franco Olianas anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 2 per a helenteam.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de helenteam Miguel Domingotegui no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Claudio Foxá es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 3.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Gabriel Bârlogeanu va xutar fora per a helenteam, el marcador es va quedar igual: 4 - 3, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de helenteam, Jacob Baunsbøl, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 3 al marcador.
  • 059 Minuto 132 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Fredrik Fredriksson de helenteam anava molt fort i col·locat però Claudio Foxá no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 5 - 4.

Mazorka Team

Goles Goles

  • 174 Minuto 21 (Gol de penalti): En Volker Keimel va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 21. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 183 Minuto 34 (Gol por la derecha): Volker Keimel va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Es duien 9 minuts de partit jugats quan Robert Gizicki va estar a punt de posar per davant a Mazorka amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Fredrik Fredriksson va impedir un gol cantat.
  • 281 Minuto 33 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Thomi Widtmann. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Albin Stünzner va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 273 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Mazorka va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Fredrik Fredriksson va desviar el xut final de Rasmus Stjärntorp després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Ramón Corbo va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 3.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): Jérémie Malgras, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Fredrik Fredriksson va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Mazorka i 4 - 3 al marcador.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Thomi Widtmann de Mazorka va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): Claudio Foxá de Mazorka, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Fredrik Fredriksson en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 4.
  • 058 Minuto 133 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Mazorka, Vivien Eylenbosch, col·locà la pilota just a les mans d'en Fredrik Fredriksson. El marcador: 5 - 4.