Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C.CUBI (125498) - Asociación San Silvestre (122892) » 472375002: T43/J5/VI

Liga 472375002 Información oficial sobre el partido 472375002 en Hattrick

17.05.2014 14:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 5 / VI.323 (14641)

F.C.CUBI Alineación oficial del equipo 'F.C.CUBI' en el partido 4 - 0 Asociación San Silvestre Alineación oficial del equipo 'Asociación San Silvestre' en el partido
Rafael Hoyuela (22') 1 - 0
César Guisla (72') 2 - 0
Manuel Luís Gonçalves (74') 3 - 0
Ceferino Paz Fajardo (83') 4 - 0
F.C.CUBI Alineación oficial del equipo 'F.C.CUBI' en el partido 4 - 0 Asociación San Silvestre Alineación oficial del equipo 'Asociación San Silvestre' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
F.C.CUBI Alineación oficial del equipo 'F.C.CUBI' en el partido 5 - 0 Asociación San Silvestre Alineación oficial del equipo 'Asociación San Silvestre' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.CUBI

Goles Goles

  • 121 Minuto 22 (Gol por el centro): F.C.CUBI va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 22 Rafael Hoyuela va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 72 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. César Guisla es va introduir dins la defensa central al minut 72, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 119 Minuto 74 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Stefan Kroning el va rematar Manuel Luís Gonçalves amb un magnífic cop de cap que va suposar el 3 - 0.
  • 106 Minuto 83 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Ceferino Paz Fajardo sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 83 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 4 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): El jugador local Manuel Luís Gonçalves per poc que no incrementa el marcador al minut 24. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Cezaras Ulskis va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Rafael Violante va estar a punt de sentenciar el partit al minut 37, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 285 Minuto 67 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de F.C.CUBI la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 232 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): En Alberto Lancha Pacheco, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Rafael Hoyuela. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a César Guisla de F.C.CUBI la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Stefan Kroning.

Asociación San Silvestre

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 25 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Asociación, l'equip va recuperar la pilota al minut 25 i va contraatacar. En Eduardo Martínez Barnes va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 262 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Asociación va estar a punt d'empatar al 38 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Juliano Hernanz que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 252 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Johan Pérez ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.