Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LOS ACEITUNAS (493255) - Dinamo de Bucaxerez (1584008) » 472430074: T43/J11/VII

Liga 472430074 Información oficial sobre el partido 472430074 en Hattrick

28.06.2014 15:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 11 / VII.282 (38318)

matisse c.f Alineación oficial del equipo 'matisse c.f' en el partido 2 - 1 Dinamo de Bucaxerez Alineación oficial del equipo 'Dinamo de Bucaxerez' en el partido
Zygmunt Hutniczak (23') 1 - 0
1 - 1 Nicolò Gas (33')
Judicaël Quievreux (41') 2 - 1
matisse c.f Alineación oficial del equipo 'matisse c.f' en el partido 2 - 1 Dinamo de Bucaxerez Alineación oficial del equipo 'Dinamo de Bucaxerez' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
matisse c.f Alineación oficial del equipo 'matisse c.f' en el partido 2 - 0 Dinamo de Bucaxerez Alineación oficial del equipo 'Dinamo de Bucaxerez' en el partido
Tiene un resultado normal 1.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

matisse c.f

Goles Goles

  • 122 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Al minut 23 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a matisse va ser Zygmunt Hutniczak.
  • 121 Minuto 41 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Judicaël Quievreux, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del matisse se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 41.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): En Pablo Yecora del matisse ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 232 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Al minut 32, Zygmunt Hutniczak gairebé va marcar per a matisse des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 286 Minuto 37 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Judicaël Quievreux va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 231 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Judicaël Quievreux una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 64, però una magnífica aturada de Domingos Evangelista va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): En Porfiry Svetlichny es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 42, Benjaminas Gladyšovas de matisse va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Judicaël Quievreux.
  • 513 Minuto 72 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Benjaminas Gladyšovas va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que matisse va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

Dinamo de Bucaxerez

Goles Goles

  • 142 Minuto 33 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 33 minuts quan Nicolò Gas va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 1 per a Bucaxerez.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 88 (Ocasión de contra por el centro): En Kalle Sarkkinen va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Fiz Calvario de Bucaxerez es va guanyar la targeta groga merescudament.