Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Nerd (773613) - Atletic Vilanova (1366694) » 472457168: T43/J9/VII

Liga 472457168 Información oficial sobre el partido 472457168 en Hattrick

14.06.2014 15:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 9 / VII.766 (38802)

CSKA de Puigterrà Alineación oficial del equipo 'CSKA de Puigterrà' en el partido 3 - 0 smirnoff team Alineación oficial del equipo 'smirnoff team' en el partido
Gleb Fakhrutdinov (12') 1 - 0
Konstantin Dimov (18') 2 - 0
Jorge Ramos (78') 3 - 0
CSKA de Puigterrà Alineación oficial del equipo 'CSKA de Puigterrà' en el partido 3 - 0 smirnoff team Alineación oficial del equipo 'smirnoff team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CSKA de Puigterrà Alineación oficial del equipo 'CSKA de Puigterrà' en el partido 1 - 1 smirnoff team Alineación oficial del equipo 'smirnoff team' en el partido
Tiene suerte 1.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
35,1 % 35,9 % 29,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CSKA de Puigterrà

Goles Goles

  • 121 Minuto 12 (Gol por el centro): Gleb Fakhrutdinov va donar a Castell un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 132 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Al minut 18, Castell va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Konstantin Dimov, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 132 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Castell va augmentar la diferència quan Jorge Ramos no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Castell va estar a punt de posar-se per davant al minut 3 però Gleb Fakhrutdinov va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 242 Minuto 6 (Ocasión de contra por la izquierda): Castell van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 6, però el xut de Robertus Coulembier des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 23 (Ocasión de contra por el centro): En Agapitos Kokoras va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 231 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Diego Tiscornia una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 30, però una magnífica aturada de Konrad Schneider va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 243 Minuto 33 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Castell van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Adam Nisbet va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 243 Minuto 69 (Ocasión de contra por la derecha): Robertus Coulembier va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Castell que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 85, Diego Tiscornia de Castell va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 88 (Evento clima: sol, K.O. potente): Konstantin Dimov estava visiblement esgotat per la calor. Segurament hauria preferit jugar en un altre clima.

smirnoff team

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Es duien 5 minuts de partit jugats quan Krystian van Asperen va estar a punt de posar per davant a smirnoff amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Ray Gispen va impedir un gol cantat.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 31 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 31 va fer que Frederick Heilein de smirnoff hagués d'abandonar el terreny de joc. Rudolf Bońkowski va entrar al terreny de joc per suplir-lo.
  • 095 Minuto 86 (Lesión): smirnoff es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Krystian van Asperen no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Florin Creangă al camp.