Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Gandules Domingueros (120206) - UE Catalana (48409) » 472465801: T43/J11/VII

Liga 472465801 Información oficial sobre el partido 472465801 en Hattrick

28.06.2014 15:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 11 / VII.920 (38956)

Los Gandules Domingueros Alineación oficial del equipo 'Los Gandules Domingueros' en el partido 4 - 3 jugamos sin portero Alineación oficial del equipo 'jugamos sin portero' en el partido
0 - 1 Erkki Sappinen (6')
0 - 2 Pierre Marquet (11')
0 - 3 Felice Ciarlo (17')
Antonín Sudek (27') 1 - 3
Antonín Sudek (62') 2 - 3
Yazen Hindi (64') 3 - 3
Blaise Lessard (74') 4 - 3
Los Gandules Domingueros Alineación oficial del equipo 'Los Gandules Domingueros' en el partido 4 - 3 jugamos sin portero Alineación oficial del equipo 'jugamos sin portero' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Los Gandules Domingueros Alineación oficial del equipo 'Los Gandules Domingueros' en el partido 5 - 1 jugamos sin portero Alineación oficial del equipo 'jugamos sin portero' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,9 % 0,1 % 2,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Gandules Domingueros

Goles Goles

  • 101 Minuto 27 (Gol por el centro): El Domingueros no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Antonín Sudek es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 3.
  • 103 Minuto 62 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de Domingueros per la dreta va donar com a resultat un gol de Antonín Sudek al minut 62 que reduïa la distància a 2 - 3.
  • 112 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Domingueros s'esgargamellaven dempeus per esperonar Yazen Hindi que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 64 i suposava l'empat a 3 per als locals.
  • 124 Minuto 74 (Gol de penalti): Corria el minut 74, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Domingueros s'avançava en el marcador després que en Blaise Lessard xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de 陆 (Lu) 力栋 (Lidong) no va entrar per centímetres.
  • 202 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Al 18, Blaise Lessard hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Venanci Prades. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 202 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Hartmut Glodnick va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 48 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pietro Peron de Domingueros va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 79 (Lesión): Domingueros es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Dariusz Otręba no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Carlos Falcó al camp.

jugamos sin portero

Goles Goles

  • 173 Minuto 6 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 6, quan Erkki Sappinen va posar els visitants jugamos per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 181 Minuto 11 (Gol por el centro): Al minut 11, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Pierre Marquet va augmentar l'avantatge de jugamos a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 106 Minuto 17 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Felice Ciarlo va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 17, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del jugamos, mentre ja celebrava el 0 - 3, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Christophe Bordas de jugamos es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Cenap Ökçe.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Erkki Sappinen de jugamos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.