Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

els cavallers de la taula cuadrada (490858) - LINARES CITY- CIUDAD SIN LEY (1338882) » 472721666: T43/J12/X

Liga 472721666 Información oficial sobre el partido 472721666 en Hattrick

05.07.2014 14:10:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 12 / X.369 (96452)

els cavallers de la taula cuadrada Alineación oficial del equipo 'els cavallers de la taula cuadrada' en el partido 2 - 0 LINARES CITY- CIUDAD SIN LEY Alineación oficial del equipo 'LINARES CITY- CIUDAD SIN LEY' en el partido
Jorge Macedo (39') 1 - 0
Fernando Cadell (43') 2 - 0
els cavallers de la taula cuadrada Alineación oficial del equipo 'els cavallers de la taula cuadrada' en el partido 2 - 0 LINARES CITY- CIUDAD SIN LEY Alineación oficial del equipo 'LINARES CITY- CIUDAD SIN LEY' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
els cavallers de la taula cuadrada Alineación oficial del equipo 'els cavallers de la taula cuadrada' en el partido 3 - 0 LINARES CITY- CIUDAD SIN LEY Alineación oficial del equipo 'LINARES CITY- CIUDAD SIN LEY' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

els cavallers de la taula cuadrada

Goles Goles

  • 122 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Al minut 39 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a cavallers va ser Jorge Macedo.
  • 134 Minuto 43 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a cavallers i així augmentar el marcador a 2 - 0 als 43 minuts de joc. Mentre en Fernando Cadell el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): cavallers va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Raül Tortajada va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Raúl Crespi.
  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Al minut 35 es va veure una gran oportunitat per a cavallers per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Jorge Macedo, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 236 Minuto 42 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Luis Miguel Maceda es va comportar com un juvenil al minut 42 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 232 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Al minut 58, Julio Claudio Losada Ozores gairebé va marcar per a cavallers des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Joan Armengol. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Paco Richart va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ciro Chazo de cavallers va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, José Montero Peña de cavallers es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 33 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En José Montero Peña es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

LINARES CITY- CIUDAD SIN LEY

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Luis Miguel Maceda.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 41 (Lesión leve): Eduardo Cabedo de LINARES va abandonar el terreny de joc després de 41 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Moisés Dazar va entrar en el seu lloc.