Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D. Cacharritos (434504) - sanjacobo (772942) » 484193347: T44/R1

Copa 484193347 Información oficial sobre el partido 484193347 en Hattrick

06.08.2014 12:00:00
Copa: Temporada 44 / Ronda 1

C.D. Cacharritos Alineación oficial del equipo 'C.D. Cacharritos' en el partido 2 - 1 Cruïlles FC Alineación oficial del equipo 'Cruïlles FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
C.D. Cacharritos Alineación oficial del equipo 'C.D. Cacharritos' en el partido 3 - 3 Cruïlles FC Alineación oficial del equipo 'Cruïlles FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
43,9 % 28,9 % 27,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D. Cacharritos

Goles Goles

  • 113 Minuto 60 (Gol por la derecha): Al minut 60, Cacharritos aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Ignacio Isla va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 123 Minuto 71 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 71 gràcies a la jugada de Juan Luis Uncal, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): En Primitivo Verdugo va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 35 (Lesión leve): Cacharritos va fer una substitució al minut 35. Rubèn Vidal va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Ismael Miguez de Castro.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 38 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Juan Luis Uncal, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.

Cruïlles FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 18 (Gol por el centro): En Loris Recupero donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 18 el marcador reflectia el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 2 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Maxime Magnier al minut 2 semblava entrar, però Ricardo Espinar va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 283 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Cruïlles quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Jean-François Châtelain va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 282 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Rune Furset es va quedar sol davant del porter, al minut 37. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Rune Furset de Cruïlles amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 36 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Maxime Magnier probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.
  • 301 Minuto 54 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Rune Furset que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.