Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mirrocas F.C. (434807) - nikkko cf (1435032) » 486793148: T44/J12/V

Liga 486793148 Información oficial sobre el partido 486793148 en Hattrick

25.10.2014 14:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 12 / V.130 (5643)

El kiwi mécanico Alineación oficial del equipo 'El kiwi mécanico' en el partido 4 - 0 nikkko cf Alineación oficial del equipo 'nikkko cf' en el partido
Antonio Maiquez Barahona (51') 1 - 0
Josep Joan Chóver (71') 2 - 0
Josep Joan Chóver (73') 3 - 0
Iván Elio (85') 4 - 0
El kiwi mécanico Alineación oficial del equipo 'El kiwi mécanico' en el partido 4 - 0 nikkko cf Alineación oficial del equipo 'nikkko cf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
El kiwi mécanico Alineación oficial del equipo 'El kiwi mécanico' en el partido 2 - 0 nikkko cf Alineación oficial del equipo 'nikkko cf' en el partido
Tiene suerte 2.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El kiwi mécanico

Goles Goles

  • 122 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Els seguidors del mécanico contenien la respiració mentre en Antonio Maiquez Barahona s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 131 Minuto 71 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de mécanico pel centre va donar un gran resultat: el gol de Josep Joan Chóver va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 138 Minuto 73 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Tomàs Alaball va anar directament als peus de Josep Joan Chóver que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 3 - 0.
  • 133 Minuto 85 (Gol por la derecha): mécanico va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Iván Elio va poder fer el 4 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 2 per blocar una centrada d'en Tomàs Alaball va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de mécanico.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Iván Elio de mécanico amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Antonio Maiquez Barahona.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Josep Joan Chóver de mécanico la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 37 (Lesión leve): mécanico va fer una substitució al minut 37. Aureliusz Sadecki va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Jorge Sepúlveda.

nikkko cf

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 31 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Aimé Roussel, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 243 Minuto 81 (Ocasión de contra por la derecha): Pavel Palkoska va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de nikkko que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Amiran Kobaidze de nikkko va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 68 (Lesión): nikkko es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que César Iruleta no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Knud Pinstrup al camp.
  • 094 Minuto 84 (Tirita (médico)): Stefano Roccatello va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de nikkko estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.