Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D.UNION (794367) - Galletas Artiach (436738) » 486798522: T44/J11/V

Liga 486798522 Información oficial sobre el partido 486798522 en Hattrick

18.10.2014 14:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 11 / V.226 (5739)

Vallekas Granada Alineación oficial del equipo 'Vallekas Granada' en el partido 2 - 1 Galletas Artiach Alineación oficial del equipo 'Galletas Artiach' en el partido
0 - 1 Manor Rashkovski (13')
Martiño Rodríguez (38') 1 - 1
Kévin Coupat (49') 2 - 1
Vallekas Granada Alineación oficial del equipo 'Vallekas Granada' en el partido 2 - 1 Galletas Artiach Alineación oficial del equipo 'Galletas Artiach' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Vallekas Granada Alineación oficial del equipo 'Vallekas Granada' en el partido 2 - 0 Galletas Artiach Alineación oficial del equipo 'Galletas Artiach' en el partido
Tiene un resultado normal 2.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vallekas Granada

Goles Goles

  • 113 Minuto 38 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Vallekas una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Martiño Rodríguez, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 38.
  • 122 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Al minut 49 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Vallekas va ser Kévin Coupat.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Vallekas va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 12 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Kévin Coupat ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 212 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Kévin Coupat va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 232 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Al minut 68, Kévin Coupat gairebé va marcar per a Vallekas des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): El Vallekas ho intentava per la dreta per mitjà de Carlos José Cirera, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Arnie van Aggelen de Vallekas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jordi Pemartín.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 40 (Tirita): Passats 40 minuts de joc, en Kévin Coupat de Vallekas va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 79 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Jordi Pemartín probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.

Galletas Artiach

Goles Goles

  • 186 Minuto 13 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El Galletas va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Manor Rashkovski rematés de volea a la xarxa. El 0 - 1 pujava al marcador al minut 13.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 8 (Ocasión de contra por la izquierda): Galletas van sortir al contraatac al minut 8, però Klavs Brink va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 242 Minuto 82 (Ocasión de contra por la izquierda): Galletas van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 82, però el xut de Loh Leng Dong des de l'esquerra va sortir desviat.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 32 (Lesión leve): Galletas va fer una substitució al minut 32. Magnus Grabher va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Pierluigi Marconi.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 37 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Manor Rashkovski no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.