Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

contable (1585041) - Los Linucos (799902) » 486801814: T44/J8/VI

Liga 486801814 Información oficial sobre el partido 486801814 en Hattrick

27.09.2014 14:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 8 / VI.29 (14347)

contable Alineación oficial del equipo 'contable' en el partido 0 - 3 Los Barrigueros F.C. Alineación oficial del equipo 'Los Barrigueros F.C.' en el partido
0 - 1 Aleix Codarch (9')
0 - 2 Roberto Ortega-Montañés (77')
0 - 3 Roberto Ortega-Montañés (82')
contable Alineación oficial del equipo 'contable' en el partido 0 - 3 Los Barrigueros F.C. Alineación oficial del equipo 'Los Barrigueros F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
contable Alineación oficial del equipo 'contable' en el partido 0 - 1 Los Barrigueros F.C. Alineación oficial del equipo 'Los Barrigueros F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,6 % 0,4 % 90,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

contable

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 65 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de contable va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Alberto Fernández Niranda, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 242 Minuto 89 (Ocasión de contra por la izquierda): El contable va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 89, però en Enrique Vivar va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 26, Jordan Rouzic de contable va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en 高 (Ko) 耀國 (Yaoguo) de contable amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Alberto Fernández Niranda de contable es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 512 Minuto 88 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 88 de partit, Alberto Fernández Niranda de contable va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 84 (Lesión leve): contable va fer una substitució al minut 84. Egbert Geels va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Enrico Mauro Da Ros.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 68 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Enrique Vivar no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.

Los Barrigueros F.C.

Goles Goles

  • 173 Minuto 9 (Gol por la derecha): El jugador de Barrigueros Aleix Codarch va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 9 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 181 Minuto 77 (Gol por el centro): Al minut 77, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Roberto Ortega-Montañés va augmentar l'avantatge de Barrigueros a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 82 (Gol por el centro): Al minut 82, Roberto Ortega-Montañés va augmentar l'avantatge de Barrigueros a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Sebastià Terradas quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Enrico Mauro Da Ros, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Aleix Codarch al minut 88, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 22 (Lesión leve): Després de 22 minuts jugats, Mieczysław Butler es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir José María Gayón.
  • 095 Minuto 27 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Hermenegild Serentill va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Raul Stefanelli.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 41 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Marcos Narváez probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.
  • 305 Minuto 62 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Alejandro Español, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.