Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tiñosa CDF (1431962) - Costasol FC (1365564) » 486810781: T44/J9/VI

Liga 486810781 Información oficial sobre el partido 486810781 en Hattrick

04.10.2014 14:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 9 / VI.189 (14507)

bonys Alineación oficial del equipo 'bonys' en el partido 0 - 1 Costasol FC Alineación oficial del equipo 'Costasol FC' en el partido
0 - 1 Piergiuseppe Dalledonne (41')
bonys Alineación oficial del equipo 'bonys' en el partido 0 - 1 Costasol FC Alineación oficial del equipo 'Costasol FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
bonys Alineación oficial del equipo 'bonys' en el partido 1 - 1 Costasol FC Alineación oficial del equipo 'Costasol FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,5 % 36,7 % 33,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

bonys

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 32 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el bonys sortien al contraatac. La falta llançada per Dylan Grondin va sortir força alta sense massa perill.
  • 210 Minuto 42 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta de Dylan Grondin quasi empata el partit al minut 42, però la pilota va sortir un pèl a la dreta.
  • 213 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): El bonys va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Efthimis Karaflochetoulas la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 241 Minuto 76 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de bonys va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Víctor Pan Bajo, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 78 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de bonys va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Nikos Demestichas, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 213 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Elvio Sblendorio de bonys va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 79, però no va estar gaire encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Diego Delaportella de bonys va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

Costasol FC

Goles Goles

  • 119 Minuto 41 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Iliodor Domniţa sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Piergiuseppe Dalledonne que, efectivament, va fer pujar el 0 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 37 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Aurel Coşconea va ridiculitzar a en Efthimis Karaflochetoulas amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 283 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Fernandinho D'Agueda al minut 43, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 281 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Al minut 49 de partit, Iliodor Domniţa va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Aurel Coşconea, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Aurel Coşconea va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Grgur Katunarić de Costasol amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.