Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Sant Feliu (774471) - Vila de Gràcia (1430395) » 486817818: T44/J5/VI

Liga 486817818 Información oficial sobre el partido 486817818 en Hattrick

06.09.2014 14:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 5 / VI.315 (14633)

Real los Curritos Alineación oficial del equipo 'Real los Curritos' en el partido 2 - 0 Real Cubiechas Balompie Alineación oficial del equipo 'Real Cubiechas Balompie' en el partido
Elixio da Capela (84') 1 - 0
Luboš Kunst (87') 2 - 0
Real los Curritos Alineación oficial del equipo 'Real los Curritos' en el partido 2 - 0 Real Cubiechas Balompie Alineación oficial del equipo 'Real Cubiechas Balompie' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real los Curritos Alineación oficial del equipo 'Real los Curritos' en el partido 2 - 1 Real Cubiechas Balompie Alineación oficial del equipo 'Real Cubiechas Balompie' en el partido
Tiene un resultado normal 1.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,9 % 0,4 % 7,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real los Curritos

Goles Goles

  • 120 Minuto 84 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 84, indicava inequívocament que en Elixio da Capela va saber trobar la xarxa rival. Curritos desfeia l'equilibri: 1 a 0.
  • 132 Minuto 87 (Gol por la izquierda): En Luboš Kunst va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Al minut 29 es va veure una gran oportunitat per a Curritos per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Miguelanxo das Neves, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Samuel Hrachyan va estar a punt d'avançar els locals al minut 31 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 235 Minuto 52 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Eugen Bašić, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 10 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Massimiliano Bove no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.

Real Cubiechas Balompie

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Alberto Prado, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 24 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Al minut 48, un refús desafortunat de Tarcísio Souza Dias, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Juan Vega Cárdenas no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 82 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Alberto Prado va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.