Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Club de Fútbol El Adelantado (1584133) - Anarres FC (441469) » 486827032: T44/J13/VI

Liga 486827032 Información oficial sobre el partido 486827032 en Hattrick

01.11.2014 14:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 13 / VI.479 (14797)

U.D. Pollatrón Alineación oficial del equipo 'U.D. Pollatrón' en el partido 0 - 2 Dragones Esteiro C.F Alineación oficial del equipo 'Dragones Esteiro C.F' en el partido
0 - 1 Ernesto Gutiérrez (65')
0 - 2 Marzio Romaniello (72')
U.D. Pollatrón Alineación oficial del equipo 'U.D. Pollatrón' en el partido 0 - 2 Dragones Esteiro C.F Alineación oficial del equipo 'Dragones Esteiro C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
U.D. Pollatrón Alineación oficial del equipo 'U.D. Pollatrón' en el partido 2 - 0 Dragones Esteiro C.F Alineación oficial del equipo 'Dragones Esteiro C.F' en el partido
Tiene mala suerte 1.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D. Pollatrón

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Pollatrón va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 31 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Eerik Sadinmaa ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 207 Minuto 56 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Roger Galobart va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 209 Minuto 80 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Carlos Forastero va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però Roger Galobart va xutar a fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Simon Ebert de Pollatrón amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en André Silva Vieira.
  • 512 Minuto 88 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Simon Ebert se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 84 (Evento clima: sol, OK técnico): En Julián Subirats va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.

Dragones Esteiro C.F

Goles Goles

  • 118 Minuto 65 (Gol evento especial córner peinado): Dragoneros va aconseguir el 0 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Marzio Romaniello, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Ernesto Gutiérrez que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 183 Minuto 72 (Gol por la derecha): Marzio Romaniello va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 73 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Branko Zurak va entorpir al marcador d'en Ernesto Gutiérrez per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 243 Minuto 86 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Dragoneros van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en César Elosu va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 87, Branko Zurak de Dragoneros va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones