Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlético Alcantarilla (491325) - Percebeiro United (435947) » 486842749: T44/J8/VI

Liga 486842749 Información oficial sobre el partido 486842749 en Hattrick

27.09.2014 14:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 8 / VI.760 (15078)

DPVO Madrid C.F. Alineación oficial del equipo 'DPVO Madrid C.F.' en el partido 4 - 3 SAURAS TEAM Alineación oficial del equipo 'SAURAS TEAM' en el partido
Jordi Morro (3') 1 - 0
1 - 1 Iván Salas (11')
1 - 2 Daniel Fonts (15')
1 - 3 Jaume Bassa (16')
Hwang Meng An (32') 2 - 3
Jordi Morro (62') 3 - 3
Jordi Morro (72') 4 - 3
DPVO Madrid C.F. Alineación oficial del equipo 'DPVO Madrid C.F.' en el partido 4 - 3 SAURAS TEAM Alineación oficial del equipo 'SAURAS TEAM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
DPVO Madrid C.F. Alineación oficial del equipo 'DPVO Madrid C.F.' en el partido 5 - 0 SAURAS TEAM Alineación oficial del equipo 'SAURAS TEAM' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DPVO Madrid C.F.

Goles Goles

  • 116 Minuto 3 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 3 minuts quan Bruno Carlier va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Jordi Morro, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 1 - 0.
  • 101 Minuto 32 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Hwang Meng An, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 2 - 3 per a Madrid.
  • 139 Minuto 62 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de Madrid Jordi Morro va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Andreas Johansen va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 3 - 3 al marcador.
  • 121 Minuto 72 (Gol por el centro): Jordi Morro va donar a Madrid un avantatge de 4 - 3, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): El Madrid va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Jordi Morro la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 221 Minuto 63 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Siarhej Birko va estar a punt d'acabar en gol al minut 63, però el porter visitant Marciano Güeco va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 232 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Marciano Güeco al minut 74 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Torben Grove va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Passaven 75 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Hwang Meng An va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Javier Cid de Madrid es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 69, Pier Luigi Parusso de Madrid va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 34 (Tirita): Passats 34 minuts de joc, en Luigi Sartur de Madrid va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 31 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Hwang Meng An, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.

SAURAS TEAM

Goles Goles

  • 163 Minuto 11 (Gol por la derecha): Al minut 11 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Iván Salas que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 173 Minuto 15 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Daniel Fonts va poder marcar tot sol el 1 - 2.
  • 183 Minuto 16 (Gol por la derecha): Al 16 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a SAURAS augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Jaume Bassa es rifés el porter i marqués el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 76 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de SAURAS va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Sancho Español, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 263 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): En Jaume Bassa va encarar al porter al 79, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.