Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bombita Titanica (1585009) - Club de Futbol Calella (124336) » 486853666: T44/J8/VI

Liga 486853666 Información oficial sobre el partido 486853666 en Hattrick

27.09.2014 14:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 8 / VI.955 (15273)

Barceló F. C. Alineación oficial del equipo 'Barceló F. C.' en el partido 2 - 1 happygarden Alineación oficial del equipo 'happygarden' en el partido
0 - 1 Yaqub Halim (4')
Egeo Satta (60') 1 - 1
Yoeri Provost (84') 2 - 1
Barceló F. C. Alineación oficial del equipo 'Barceló F. C.' en el partido 2 - 1 happygarden Alineación oficial del equipo 'happygarden' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Barceló F. C. Alineación oficial del equipo 'Barceló F. C.' en el partido 2 - 2 happygarden Alineación oficial del equipo 'happygarden' en el partido
Tiene un resultado normal 1.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
37,7 % 34,1 % 28,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Barceló F. C.

Goles Goles

  • 113 Minuto 60 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Barceló una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Egeo Satta, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 60.
  • 121 Minuto 84 (Gol por el centro): Al minut 84 els aficionats van embogir quan en Yoeri Provost va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Barceló.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Barceló enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 221 Minuto 79 (Ocasión por el centro): En Gonzalo Zapata del Barceló ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

happygarden

Goles Goles

  • 172 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de happygarden va ser finalitzada des de l'esquerra per Yaqub Halim al minut 4. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 9 (Ocasión de contra por la derecha): Balbino Andrés va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de happygarden que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 281 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Per Södering quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Didier Mignot, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 272 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Al minut 68, un refús desafortunat de Didier Mignot, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Stefano Lussu no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 285 Minuto 80 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de happygarden la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 272 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del happygarden que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Ludovic Weichselbraun, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Stergios Mitrovassilis de happygarden amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 50 (Evento clima: sol, K.O. potente): Stefano Lussu estava visiblement esgotat per la calor. Segurament hauria preferit jugar en un altre clima.