Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlético Galponcito F.C. (440894) - F.C Erreala 86 (1430681) » 486854500: T44/J6/VI

Liga 486854500 Información oficial sobre el partido 486854500 en Hattrick

13.09.2014 14:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 6 / VI.970 (15288)

Atletico Galponcito Alineación oficial del equipo 'Atletico Galponcito' en el partido 2 - 1 Leco Team Alineación oficial del equipo 'Leco Team' en el partido
Lucian Fediuc (27') 1 - 0
Eric Heim (64') 2 - 0
2 - 1 Rafał Miszczuk (84')
Atletico Galponcito Alineación oficial del equipo 'Atletico Galponcito' en el partido 2 - 1 Leco Team Alineación oficial del equipo 'Leco Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atletico Galponcito Alineación oficial del equipo 'Atletico Galponcito' en el partido 0 - 2 Leco Team Alineación oficial del equipo 'Leco Team' en el partido
Tiene suerte 0.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Galponcito

Goles Goles

  • 123 Minuto 27 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 27 gràcies a la jugada de Lucian Fediuc, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 133 Minuto 64 (Gol por la derecha): Amb 64 minuts jugats, en Eric Heim va augmentar l'avantatge de AGCF a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 20 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Andrey Krul va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 241 Minuto 60 (Ocasión de contra por el centro): En Andrey Krul va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 78 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de AGCF va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Andrey Krul, però el porter rival va fer una gran aturada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 32 (Lesión leve): Yifruy Bachiri de AGCF va abandonar el terreny de joc després de 32 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Ruediger Üdingen va entrar en el seu lloc.
  • 093 Minuto 79 (Lesión (no subst.)): AGCF no podia fer cap canvi en Iván Jaldón va deixar el terreny de joc al minut 79 lesionat. L'equip va haver de jugar amb un home menys.
  • Minuto 79 (Jugador de campo como portero): Un jugador de camp es va veure obligat a substituir el porter, i l'únic valent que es va oferir voluntari va ser Kurt Dijksma .

Leco Team

Goles Goles

  • 151 Minuto 84 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 84 del partit, anotant el 2 - 1, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Rafał Miszczuk.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Jaromił Rympielak ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Leco que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Enzo Paolo Borghini, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Pedro Estébanez Murillo, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 19 però la pilota va sortir lleugerament desviada.