Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Raghuik Alcala (441111) - Arganzuela CD (437306) » 486858849: T44/J1/VII

Liga 486858849 Información oficial sobre el partido 486858849 en Hattrick

09.08.2014 15:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 1 / VII.24 (38060)

Raghuik Alcala Alineación oficial del equipo 'Raghuik Alcala' en el partido 4 - 0 Racing de Ferrol CF Alineación oficial del equipo 'Racing de Ferrol CF' en el partido
Salva Villabona (20') 1 - 0
Massimo Pangallo (41') 2 - 0
Salva Villabona (43') 3 - 0
Salva Villabona (85') 4 - 0
Raghuik Alcala Alineación oficial del equipo 'Raghuik Alcala' en el partido 4 - 0 Racing de Ferrol CF Alineación oficial del equipo 'Racing de Ferrol CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Raghuik Alcala Alineación oficial del equipo 'Raghuik Alcala' en el partido 2 - 0 Racing de Ferrol CF Alineación oficial del equipo 'Racing de Ferrol CF' en el partido
Tiene suerte 2.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Raghuik Alcala

Goles Goles

  • 124 Minuto 20 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 20 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Salva Villabona. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 185 Minuto 41 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 41 minuts, el tirador de faltes del Raghuik va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Massimo Pangallo, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 0 pujava al marcador.
  • 132 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Raghuik va augmentar la diferència quan Salva Villabona no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 130 Minuto 85 (Gol de falta): El gol de falta de Salva Villabona sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 85 i ampliar l'avantatge de Raghuik a 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 30 quan Mauro Gutiérrez Gasset de Raghuik gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Rino Ødegård al minut 53 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Mauro Gutiérrez Gasset va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): En Dominic Decamps es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Al minut 88, Massimo Pangallo gairebé va marcar per a Raghuik des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Racing de Ferrol CF

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 57 (Ocasión de contra por el centro): En Miguel Calcina va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 205 Minuto 64 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Miguel Calcina era fer passades de llarga distància. Al minut 64 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Fabian Derom però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 75 (Tarjeta roja directa): Al minut 75 en João Patrício Carvalho Afonso va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.