Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Fontoria (1600137) - tridentiños (1334082) » 486872319: T44/J8/VII

Liga 486872319 Información oficial sobre el partido 486872319 en Hattrick

27.09.2014 15:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 8 / VII.264 (38300)

andaluces x el ezpacio Alineación oficial del equipo 'andaluces x el ezpacio' en el partido 1 - 3 Pubilla F.C Alineación oficial del equipo 'Pubilla F.C' en el partido
0 - 1 Eudald Ras (13')
Serafín Pelayo (73') 1 - 1
1 - 2 Luca Winböhla (80')
1 - 3 Frank Opladen (81')
andaluces x el ezpacio Alineación oficial del equipo 'andaluces x el ezpacio' en el partido 1 - 3 Pubilla F.C Alineación oficial del equipo 'Pubilla F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
andaluces x el ezpacio Alineación oficial del equipo 'andaluces x el ezpacio' en el partido 1 - 2 Pubilla F.C Alineación oficial del equipo 'Pubilla F.C' en el partido
Tiene un resultado normal 0.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,0 % 4,2 % 76,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

andaluces x el ezpacio

Goles Goles

  • 185 Minuto 73 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Pubilla. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Serafín Pelayo la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del andaluces es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 1 arribava al minut 73.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 22 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip andaluces Óscar Cortecedo quasi marca al minut 22 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Serafín Pelayo l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 212 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): El jugador de andaluces Serafín Pelayo quasi va assolir l'empat al minut 36 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 202 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Al 82, Salaheddine Achargui hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Oliver Wesselmann. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 63 (Tirita (médico)): Jorge Sastre va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

Pubilla F.C

Goles Goles

  • 171 Minuto 13 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 13, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Eudald Ras es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 171 Minuto 80 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Luca Winböhla que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Pubilla.
  • 118 Minuto 81 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 81, el Pubilla va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Frank Opladen, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Pubilla va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Eudald Ras, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Pubilla, l'equip va recuperar la pilota al minut 37 i va contraatacar. En Bernardo Castillejos va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 271 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Francesco Jacob que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Haddad Abdel Sleiman de Pubilla es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 62, Luca Winböhla de Pubilla va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.