Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

San Pedro de la Viña C.F. (1333463) - s'Arenal United (1589166) » 486890287: T44/J5/VII

Liga 486890287 Información oficial sobre el partido 486890287 en Hattrick

06.09.2014 15:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 5 / VII.585 (38621)

Malakai Team Alineación oficial del equipo 'Malakai Team' en el partido 1 - 3 RCD Mallorca Alineación oficial del equipo 'RCD Mallorca' en el partido
0 - 1 Apaapa Doyle (16')
0 - 2 Stefan Krstić (41')
0 - 3 Raül Maimir (53')
Mateusz Pieczykolan (87') 1 - 3
Malakai Team Alineación oficial del equipo 'Malakai Team' en el partido 1 - 3 RCD Mallorca Alineación oficial del equipo 'RCD Mallorca' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Malakai Team Alineación oficial del equipo 'Malakai Team' en el partido 1 - 1 RCD Mallorca Alineación oficial del equipo 'RCD Mallorca' en el partido
Tiene un resultado normal 0.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,9 % 37,0 % 33,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Malakai Team

Goles Goles

  • 102 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Mateusz Pieczykolan de Malakai va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 28 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Malakai va anar a parar a la dreta de l'atac on en Ettore Fastidio, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 88 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Malakai va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Dietmut Holzenleiter va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Nikola Vitha de Malakai es va guanyar la targeta groga merescudament.

RCD Mallorca

Goles Goles

  • 187 Minuto 16 (Gol tiro lejano): Veient que la defensa rival es tancava a la frontal de l'àrea, l'entrenador del Mallorca va ordenar que xutessin de lluny així que trobessin un forat. En Apaapa Doyle en va prendre bona nota a la xerrada i així va aconseguir el 0 - 1.
  • 180 Minuto 41 (Gol de falta): Al minut 41, una falta xutada per Stefan Krstić va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 2 per a Mallorca. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.
  • 185 Minuto 53 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Raül Maimir, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 27 (Ocasión tiro lejano): El Mallorca se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 27, en Jorge José Marques va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.
  • 218 Minuto 33 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Mallorca Jorge José Marques quasi marca al minut 33 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Truls With-Jensen l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 287 Minuto 40 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Guillermo Alemparte ja els havia advertit que el porter contrari, en Aleu Bustamante, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Guillermo Alemparte de Mallorca la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 20 (Tirita): Al minut 20 de partit, el jugador Raül Maimir de Mallorca es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 77 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Apaapa Doyle estava fent un bon partit.