Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

f.c. macareno (434280) - UE Barcelona (437611) » 486908573: T44/J13/VII

Liga 486908573 Información oficial sobre el partido 486908573 en Hattrick

01.11.2014 15:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 13 / VII.911 (38947)

f.c. macareno Alineación oficial del equipo 'f.c. macareno' en el partido 1 - 4 UE Barcelona Alineación oficial del equipo 'UE Barcelona' en el partido
Zoltán Feszler (36') 1 - 0
1 - 1 Daniel Pikoń (38')
1 - 2 Paco Fernández Perdones (62')
1 - 3 Gian Luca Cesano (71')
1 - 4 Paco Fernández Perdones (75')
f.c. macareno Alineación oficial del equipo 'f.c. macareno' en el partido 1 - 4 UE Barcelona Alineación oficial del equipo 'UE Barcelona' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
f.c. macareno Alineación oficial del equipo 'f.c. macareno' en el partido 1 - 2 UE Barcelona Alineación oficial del equipo 'UE Barcelona' en el partido
Tiene un resultado normal 0.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,1 % 0,4 % 91,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

f.c. macareno

Goles Goles

  • 135 Minuto 36 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Zoltán Feszler va demostrar la seva experiència quan al minut 36 va pispar al porter la pilota mentre la botava i va marcar a porteria buida: 1 - 0. És un murri!

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 6 (Ocasión de contra por la derecha): Mauricio Barrenechea va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de macareno que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 11 (Lesión leve): macareno va fer una substitució al minut 11. Fabio Starace va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Sansón Barreira.

UE Barcelona

Goles Goles

  • 161 Minuto 38 (Gol por el centro): Barcelona van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 38, quan Daniel Pikoń va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 171 Minuto 62 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Paco Fernández Perdones que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Barcelona.
  • 180 Minuto 71 (Gol de falta): Al minut 71, una falta xutada per Gian Luca Cesano va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 1 - 3 per a Barcelona. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.
  • 183 Minuto 75 (Gol por la derecha): Al 75 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Barcelona augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Paco Fernández Perdones es rifés el porter i marqués el 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Marcus Severinsen va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Meidan Kizel, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Juan Villalcázar va marcar al minut 14 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 273 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Marcus Severinsen de Barcelona, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 35, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Paco Fernández Perdones, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 40 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Barcelona que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Johannes Amerijckx, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 215 Minuto 59 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Maxim Moshnyakov que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Paco Fernández Perdones de Barcelona es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 67 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 67 va fer que Lasse Viken de Barcelona hagués d'abandonar el terreny de joc. Matteo Belfanti va entrar al terreny de joc per suplir-lo.