Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

motagua fc (797950) - Teide F.C. (120380) » 486943360: T44/J2/VIII

Liga 486943360 Información oficial sobre el partido 486943360 en Hattrick

16.08.2014 15:10:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 2 / VIII.509 (54310)

Cantabria Lobos Alineación oficial del equipo 'Cantabria Lobos' en el partido 1 - 3 Sporting del Mas Allá Alineación oficial del equipo 'Sporting del Mas Allá' en el partido
Peter Golke (40') 1 - 0
1 - 1 Alejandro Valdés (71')
1 - 2 Moncho Hellín (81')
1 - 3 Alberte Maragoto (85')
Cantabria Lobos Alineación oficial del equipo 'Cantabria Lobos' en el partido 1 - 3 Sporting del Mas Allá Alineación oficial del equipo 'Sporting del Mas Allá' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Cantabria Lobos Alineación oficial del equipo 'Cantabria Lobos' en el partido 1 - 2 Sporting del Mas Allá Alineación oficial del equipo 'Sporting del Mas Allá' en el partido
Tiene un resultado normal 1.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,7 % 4,8 % 75,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cantabria Lobos

Goles Goles

  • 185 Minuto 40 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Cantabria van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Peter Golke va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Cantabria va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Guillaume Bozec va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Estevo Mella.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 34 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 34 de partit, quan un jugador de Cantabria, en Mihai Varga, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 095 Minuto 78 (Lesión): El jugador de Cantabria Guillaume Bozec va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Olindo Pomboleiro va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 17 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Irineu Gonçalves no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.

Sporting del Mas Allá

Goles Goles

  • 140 Minuto 71 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Sporting el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Alejandro Valdés va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 1!
  • 138 Minuto 81 (Gol evento especial extremo + rematador): En Marçal Bussalleu va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Moncho Hellín la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 2 al marcador.
  • 182 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Al minut 85, els visitants es van col·locar 1 - 3 per sobre quan Alberte Maragoto va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Alberte Maragoto va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Ifixenio Santoro, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 261 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 41 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Urko Bustiola va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 272 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Al minut 79, un refús desafortunat de Ifixenio Santoro, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Hugo Galdón no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alejandro Valdés de Sporting amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.