Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Brutal Punks (1462952) - GoldTear Team (1420046) » 496349673: T44/R2

Copa 496349673 Información oficial sobre el partido 496349673 en Hattrick

13.08.2014 12:00:00
Copa: Temporada 44 / Ronda 2

Brutal Punks Alineación oficial del equipo 'Brutal Punks' en el partido 3 - 2 Wireless Telecom Alineación oficial del equipo 'Wireless Telecom' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Brutal Punks Alineación oficial del equipo 'Brutal Punks' en el partido 2 - 1 Wireless Telecom Alineación oficial del equipo 'Wireless Telecom' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
62,2 % 13,3 % 24,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Brutal Punks

Goles Goles

  • 123 Minuto 23 (Gol por la derecha): Brutal s'avançava al marcador al minut 23, després d'un rebot que va caçar en Kevin Törnmo per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 112 Minuto 43 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Kevin Törnmo va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 43.
  • 121 Minuto 112 (Gol por el centro): Al minut 112 els aficionats van embogir quan en Rafael Ilarraza va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de Brutal.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Brutal per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 2, quan Carlos María Della Bitta va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Brutal va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Antonio Guiu en un 1 contra 1 amb el porter José Javier Moreno Pidal, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Alejandro Villandrado va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 78 per blocar una centrada d'en José Álvarez Miguel va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Brutal.
  • 233 Minuto 114 (Ocasión por la derecha): El Brutal ho intentava per la dreta per mitjà de Alejandro Villandrado, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 5 (Tirita (médico)): Semblava que Alejandro Villandrado s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.

Wireless Telecom

Goles Goles

  • 164 Minuto 31 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de Wireless al minut 31. Perry Golverdingen va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 1 - 1
  • 138 Minuto 43 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Renzo Del brusco la va rematar Perry Golverdingen amb una magnífica volea que va fer pujar per a Wireless el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Es duien 44 minuts de partit jugats quan 柯 (Ke) 达光 (Daguang) va estar a punt de posar per davant a Wireless amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Jindřich Nečada va impedir un gol cantat.
  • 241 Minuto 67 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Wireless va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Ladislav Remeš va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Wireless va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Fritz Anwer, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 242 Minuto 109 (Ocasión de contra por la izquierda): Wireless van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 109, però Fritz Anwer va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Juan Montejo de Wireless la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.