Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MOLOKAY C.F. (1366751) - Bilbilis (121803) » 496912216: T44/R4

Copa 496912216 Información oficial sobre el partido 496912216 en Hattrick

27.08.2014 12:00:00
Copa: Temporada 44 / Ronda 4

Pottens Alineación oficial del equipo 'Pottens' en el partido 1 - 0 Bilbilis Alineación oficial del equipo 'Bilbilis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Pottens Alineación oficial del equipo 'Pottens' en el partido 3 - 0 Bilbilis Alineación oficial del equipo 'Bilbilis' en el partido
Tiene mala suerte 2.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pottens

Goles Goles

  • 120 Minuto 41 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Germán Bañueta al minut 41, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al POT i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): POT va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Pál Köles en un 1 contra 1 amb el porter Juan Belsué, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): POT per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 22, quan Abdullah Sim va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 232 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Juan Belsué al minut 63 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Michelangelo Frisario va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Al minut 64 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Honório Canada de POT va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Stéphane Assie va estar a punt de sentenciar el partit al minut 68, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 209 Minuto 79 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Arnau Estarriola va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Stéphane Assie. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!

Bilbilis

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Toni Fontalquer va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gregori Badia de Bilbilis amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 7 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Fernando Botín Descalzo va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.