Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Vigilantes de Seguriber (800748) - motril f.c (490805) » 497104632: T44/R5

Copa 497104632 Información oficial sobre el partido 497104632 en Hattrick

03.09.2014 12:00:00
Copa: Temporada 44 / Ronda 5

Vigilantes de Seguriber Alineación oficial del equipo 'Vigilantes de Seguriber' en el partido 3 - 4 motril f.c Alineación oficial del equipo 'motril f.c' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Vigilantes de Seguriber Alineación oficial del equipo 'Vigilantes de Seguriber' en el partido 3 - 5 motril f.c Alineación oficial del equipo 'motril f.c' en el partido
Tiene un resultado normal 3.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,0 % 15,2 % 59,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vigilantes de Seguriber

Goles Goles

  • 121 Minuto 4 (Gol por el centro): Vigilantes va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 4 Peter Vďačný va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 113 Minuto 53 (Gol por la derecha): Al minut 53, Vigilantes aconseguia empatar el partit a 2 - 2 quan Luis Roberto Arizmendi López va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 121 Minuto 73 (Gol por el centro): Hjalmar Sunesson va donar a Vigilantes un avantatge de 3 - 2, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Vigilantes va estar a punt de posar-se per davant al minut 35 però Peter Vďačný va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 30 (Lesión leve): Després de 30 minuts jugats, Martín Charino es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Lukáš Maliniak.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 47 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Giuseppe Menchetti ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.

motril f.c

Goles Goles

  • 161 Minuto 20 (Gol por el centro): motril van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 20, quan Patrick Dalle va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 171 Minuto 41 (Gol por el centro): motril agafava avantatge al minut 41 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Patrick Dalle amb mestria.
  • 161 Minuto 78 (Gol por el centro): Al minut 78 en Patrick Dalle va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 3 - 3.
  • 172 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Al minut 79 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a motril prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 3 - 4 va ser en Mateo Ramirez Rul.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 5 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 5 minuts de joc, Agustí Fons semblava posseït quan va començar a córrer tot sol cap a la porteria contraria, driblant a tothom que se li posava al pas, però el seu xut va sortir a fora de banda.
  • 271 Minuto 62 (Ocasión por el centro): motril va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 62, quan Norbert Perterhofen va quedar-se sol davant el porter Lukáš Maliniak, però aquest va poder aturar el xut.
  • 281 Minuto 83 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Pedro Serrano després de 83 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Lukáš Maliniak va poder desviar-lo a córner.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 33 (Tirita): Al minut 33 de partit, el jugador Oscar Casile de motril es va lesionar lleugerament però va poder continuar.