Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Spartak de Santiago (487879) - RCD LA CORUÑA (121942) » 501425636: T45/J1/V

Liga 501425636 Información oficial sobre el partido 501425636 en Hattrick

29.11.2014 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 1 / V.27 (5540)

Spartak de Santiago Alineación oficial del equipo 'Spartak de Santiago' en el partido 4 - 1 Panteres Braves United Alineación oficial del equipo 'Panteres Braves United' en el partido
Sandro Chapar (20') 1 - 0
Dalmau Prunell (37') 2 - 0
Franklyn Sandoval (71') 3 - 0
3 - 1 Johnny Erting (80')
David Bestard (84') 4 - 1
Spartak de Santiago Alineación oficial del equipo 'Spartak de Santiago' en el partido 4 - 1 Panteres Braves United Alineación oficial del equipo 'Panteres Braves United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Spartak de Santiago Alineación oficial del equipo 'Spartak de Santiago' en el partido 6 - 1 Panteres Braves United Alineación oficial del equipo 'Panteres Braves United' en el partido
Tiene mala suerte 6.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Spartak de Santiago

Goles Goles

  • 121 Minuto 20 (Gol por el centro): Sandro Chapar va donar a Santiago un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 37 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Dalmau Prunell va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 119 Minuto 71 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Víctor Montiel va treure un córner llarg cap al segon pal que en Franklyn Sandoval, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 3 - 0.
  • 133 Minuto 84 (Gol por la derecha): David Bestard va incrementar l'avantatge de Santiago amb el 4 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): En Julio Solís Martagón del Santiago ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): En Dalmau Prunell va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Santiago se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): En Fidel Udobro, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Franklyn Sandoval es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Panteres Braves United

Goles Goles

  • 152 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Panteres va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 3 - 1 quan Johnny Erting va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 30 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Adrián Polán va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 218 Minuto 62 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Panteres Mátyás Cserna quasi marca al minut 62 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Stefan Edvinsson l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.