Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

DreamTeamJohann (994117) - albinegres de cor (1582074) » 501429057: T45/J6/V

Liga 501429057 Información oficial sobre el partido 501429057 en Hattrick

03.01.2015 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 6 / V.88 (5601)

Joe Alcor Alineación oficial del equipo 'Joe Alcor' en el partido 4 - 0 albinegres de cor Alineación oficial del equipo 'albinegres de cor' en el partido
Federico Braghini (11') 1 - 0
Akis Agrapidis (26') 2 - 0
Akis Agrapidis (51') 3 - 0
Federico Andreani (82') 4 - 0
Joe Alcor Alineación oficial del equipo 'Joe Alcor' en el partido 4 - 0 albinegres de cor Alineación oficial del equipo 'albinegres de cor' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Joe Alcor Alineación oficial del equipo 'Joe Alcor' en el partido 2 - 0 albinegres de cor Alineación oficial del equipo 'albinegres de cor' en el partido
Tiene suerte 2.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Joe Alcor

Goles Goles

  • 118 Minuto 11 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 11, Akis Agrapidis va pentinar un córner cap al segon pal que Federico Braghini va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 0.
  • 133 Minuto 26 (Gol por la derecha): Amb 26 minuts jugats, en Akis Agrapidis va augmentar l'avantatge de Joe Alcor a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 119 Minuto 51 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Marco Battistelli el va rematar Akis Agrapidis amb un magnífic cop de cap que va suposar el 3 - 0.
  • 133 Minuto 82 (Gol por la derecha): Joe Alcor va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Federico Andreani va poder fer el 4 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): En Ignacio Martín Losada va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Joe Alcor se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 233 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): El Joe Alcor ho intentava per la dreta per mitjà de Dragoş Avram, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): El jugador local Dragoş Avram per poc que no incrementa el marcador al minut 87. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Enrique Velasco va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 25 (Lesión): Sergi Francesca va sortir coix del terreny de joc, substituït per Dragoş Avram. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 28 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Diógenes Minici va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.

albinegres de cor

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 3 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del albinegro sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Joaquín Gortaire, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 3 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 252 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): albinegro va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 35, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Emili Nebot.
  • 241 Minuto 89 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de albinegro va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Tacettin Genç, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 24 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Jorge Pimentel Zúñiga s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 85 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Komiljon Masaliev, jugador de albinegro, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 85. Enrique Velasco, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 86 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Arximiro Buscalque no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.