Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.D. Parque Mediterráneo (308138) - L@ Paz F.C (774284) » 501435128: T45/J10/V

Liga 501435128 Información oficial sobre el partido 501435128 en Hattrick

31.01.2015 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 10 / V.196 (5709)

Los Últimos Alineación oficial del equipo 'Los Últimos' en el partido 0 - 1 Sagrada Familia Alineación oficial del equipo 'Sagrada Familia' en el partido
0 - 1 Acacio da Parafita (35')
Los Últimos Alineación oficial del equipo 'Los Últimos' en el partido 0 - 1 Sagrada Familia Alineación oficial del equipo 'Sagrada Familia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Últimos Alineación oficial del equipo 'Los Últimos' en el partido 0 - 2 Sagrada Familia Alineación oficial del equipo 'Sagrada Familia' en el partido
Tiene un resultado normal 0.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,4 % 0,4 % 91,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Últimos

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 42 (Ocasión de contra por la izquierda): Últimos van sortir al contraatac al minut 42, però Adar Sheinzinger va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 8 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Eugenio Hermigas va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.

Sagrada Familia

Goles Goles

  • 172 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Al minut 35 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Sagrada prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Acacio da Parafita.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 26, quan en Maurizio Haltiner va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 272 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Al minut 30, un refús desafortunat de Taavi Roolaid, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Rubén Siller no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 281 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Félix Zabalburu quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Taavi Roolaid, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Ramon Noc, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 60 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Sagrada va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 235 Minuto 72 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Dorel David, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 280 Minuto 75 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 75 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.
  • 282 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Al minut 76, el Sagrada va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Utku Hakan Yüksel s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 43 (Tirita): Al minut 43 de partit, el jugador Maurizio Haltiner de Sagrada es va lesionar lleugerament però va poder continuar.