Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Surdo club de futbol (1335746) - Yellow Red CBL (1415505) » 501459475: T45/J7/VI

Liga 501459475 Información oficial sobre el partido 501459475 en Hattrick

10.01.2015 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 7 / VI.375 (14693)

Surdo club de futbol Alineación oficial del equipo 'Surdo club de futbol' en el partido 2 - 2 Melocotonazos HET Alineación oficial del equipo 'Melocotonazos HET' en el partido
Sebastian Waqanitoga (3') 1 - 0
1 - 1 Francisco Elusa (16')
1 - 2 Ali Dadebala (36')
Felix Mitteregger (50') 2 - 2
Surdo club de futbol Alineación oficial del equipo 'Surdo club de futbol' en el partido 2 - 2 Melocotonazos HET Alineación oficial del equipo 'Melocotonazos HET' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Surdo club de futbol Alineación oficial del equipo 'Surdo club de futbol' en el partido 3 - 2 Melocotonazos HET Alineación oficial del equipo 'Melocotonazos HET' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
33,1 % 37,0 % 29,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Surdo club de futbol

Goles Goles

  • 121 Minuto 3 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Sebastian Waqanitoga, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del futbol se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 3.
  • 111 Minuto 50 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Felix Mitteregger va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. futbol empatava el partit, 2 a 2, al minut 50.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ali Erber de futbol va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 58 (Lesión grave): Després de 58 minuts, futbol va veure com el seu jugador Robbin Waardenburg havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Macià Verdú entraria per ocupar el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 49 (Evento clima: sol, K.O. potente): En Gregorio Combis va patir amb la temperatura i no va poder jugar al seu ritme de joc habitual.

Melocotonazos HET

Goles Goles

  • 162 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Francisco Elusa per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.
  • 171 Minuto 36 (Gol por el centro): Melocoton agafava avantatge al minut 36 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Ali Dadebala amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 32 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Marco Gradenigo va fer una magnífica centrada, però la rematada de Santtu Partanen va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 280 Minuto 37 (Ocasión de falta): Tarcyzjusz Lipok va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Alberto Raucci que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.
  • 215 Minuto 38 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Marco Gradenigo va intentar anar-se'n per velocitat al minut 38 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 273 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): En Ali Dadebala va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Es duien 63 minuts de partit jugats quan Marco Gradenigo va estar a punt de posar per davant a Melocoton amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Tarcyzjusz Lipok va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Ali Dadebala, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 68 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 273 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Alberto Raucci de Melocoton, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 76, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Santtu Partanen de Melocoton va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 30 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Ali Dadebala, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.