Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Santo Angel (995563) - Rowing CF (1332785) » 501491010: T45/J9/VI

Liga 501491010 Información oficial sobre el partido 501491010 en Hattrick

24.01.2015 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 9 / VI.938 (15256)

Santo Angel Alineación oficial del equipo 'Santo Angel' en el partido 3 - 0 PALMEIRAS DE CHOCOLATE Alineación oficial del equipo 'PALMEIRAS DE CHOCOLATE' en el partido
Manuel Pizarro (34') 1 - 0
Mihai Baca (62') 2 - 0
Illari Martinena (81') 3 - 0
Santo Angel Alineación oficial del equipo 'Santo Angel' en el partido 3 - 0 PALMEIRAS DE CHOCOLATE Alineación oficial del equipo 'PALMEIRAS DE CHOCOLATE' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Santo Angel Alineación oficial del equipo 'Santo Angel' en el partido 6 - 0 PALMEIRAS DE CHOCOLATE Alineación oficial del equipo 'PALMEIRAS DE CHOCOLATE' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Santo Angel

Goles Goles

  • 137 Minuto 34 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de José María Gárate va anar a parar al cap de Manuel Pizarro que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Santo el 1 - 0.
  • 132 Minuto 62 (Gol por la izquierda): En Mihai Baca va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 132 Minuto 81 (Gol por la izquierda): En Illari Martinena de Santo va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Manuel Pizarro va estar a punt d'acabar en gol al minut 20, però el porter visitant Thor Aakvik va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Manuel Pizarro va estar a punt de sentenciar el partit al minut 38, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 2 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Mihai Baca probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.

PALMEIRAS DE CHOCOLATE

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): En Eugenio Cerino va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Mario Carrelli va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Roberto Garis, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 263 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): En Bernardo Arnalich Fernández va encarar al porter al 47, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 85 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Andrés Diez no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.