Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Popet CF (437083) - Atlètic Montserratí (309899) » 501521572: T45/J5/VII

Liga 501521572 Información oficial sobre el partido 501521572 en Hattrick

27.12.2014 15:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 5 / VII.460 (38496)

Popet CF Alineación oficial del equipo 'Popet CF' en el partido 3 - 2 Atlètic Montserratí Alineación oficial del equipo 'Atlètic Montserratí' en el partido
0 - 1 Szabolcs Gulyás (3')
Devlet Hasen (21') 1 - 1
Antal Bakos (70') 2 - 1
Antal Bakos (78') 3 - 1
3 - 2 Olaf Brummel (83')
Popet CF Alineación oficial del equipo 'Popet CF' en el partido 3 - 2 Atlètic Montserratí Alineación oficial del equipo 'Atlètic Montserratí' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Popet CF Alineación oficial del equipo 'Popet CF' en el partido 5 - 1 Atlètic Montserratí Alineación oficial del equipo 'Atlètic Montserratí' en el partido
Tiene mala suerte 4.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,4 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Popet CF

Goles Goles

  • 112 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Popet s'esgargamellaven dempeus per esperonar Devlet Hasen que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 21 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 185 Minuto 70 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Popet van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Antal Bakos va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 1 pujava al marcador.
  • 132 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Al minut 78, Popet va aconseguir el 3 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Antal Bakos, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Devlet Hasen va estar a punt d'avançar els locals al minut 24 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 235 Minuto 84 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Antal Bakos de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 233 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): En Osvaldo Xuviño es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Atlètic Montserratí

Goles Goles

  • 173 Minuto 3 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Szabolcs Gulyás va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 153 Minuto 83 (Gol por la derecha): Els jugadors de Montserratí no defallien en cap moment. Producte d'això, en Olaf Brummel va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Szabolcs Gulyás quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 19 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Montserratí puguin veure en Vladimir Mikhelev jugant de nou; ja que al minut 19 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Hermann Schorderet el va substituir sense tenir temps d'escalfar.
  • 091 Minuto 80 (Lesión leve): Després de 80 minuts jugats, Anar Kamalov es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Anders Bredskär.