Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Andinos Club (1418085) - Fake Plastic Team (1369676) » 501539941: T45/J6/VII

Liga 501539941 Información oficial sobre el partido 501539941 en Hattrick

03.01.2015 15:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 6 / VII.788 (38824)

HVDK Alineación oficial del equipo 'HVDK' en el partido 3 - 1 Fake Plastic Team Alineación oficial del equipo 'Fake Plastic Team' en el partido
Riku Lunnas (23') 1 - 0
1 - 1 José Luciano Coutinho Pereira (29')
Paul Omam (72') 2 - 1
Bálint Belkó (82') 3 - 1
HVDK Alineación oficial del equipo 'HVDK' en el partido 3 - 1 Fake Plastic Team Alineación oficial del equipo 'Fake Plastic Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
HVDK Alineación oficial del equipo 'HVDK' en el partido 1 - 1 Fake Plastic Team Alineación oficial del equipo 'Fake Plastic Team' en el partido
Tiene suerte 1.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
38,9 % 33,1 % 28,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

HVDK

Goles Goles

  • 140 Minuto 23 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el HVDK va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Riku Lunnas aconseguint el 1 - 0.
  • 119 Minuto 72 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Riku Lunnas va treure un córner llarg cap al segon pal que en Paul Omam, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 2 - 1.
  • 133 Minuto 82 (Gol por la derecha): HVDK va aconseguir el 3 - 1 quan Bálint Belkó va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Paul Omam.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 78 (Lesión leve): En Robin Nilsson ocupà el lloc d'en Marco Asaro al 78 minuts, dos minuts després que el jugador de HVDK quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 095 Minuto 85 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Riku Lunnas va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Javier Ángel Gómez.

Fake Plastic Team

Goles Goles

  • 161 Minuto 29 (Gol por el centro): Plastic van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 29, quan José Luciano Coutinho Pereira va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 19 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Nikolay Romanov de Plastic va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Or Salomon que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 271 Minuto 22 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Gustavo Lopez ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gustavo Lopez de Plastic amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 17 (Lesión): Plastic es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Pedro Marchena no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Juan Antonio Rebollo al camp.