Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Puebla de Cazalla F.C. (778396) - Real Fugaz (1415916) » 501552769: T45/J7/VII

Liga 501552769 Información oficial sobre el partido 501552769 en Hattrick

10.01.2015 15:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 7 / VII.1017 (39053)

Vedat C.F. Alineación oficial del equipo 'Vedat C.F.' en el partido 4 - 1 fantasticos kikillos Alineación oficial del equipo 'fantasticos kikillos' en el partido
Edmund Stańczyk (19') 1 - 0
Hannes Pfund (32') 2 - 0
2 - 1 江 (Jiang) 汉理 (Hanli) (59')
Daniel Teleptean (65') 3 - 1
Edmund Stańczyk (75') 4 - 1
Vedat C.F. Alineación oficial del equipo 'Vedat C.F.' en el partido 4 - 1 fantasticos kikillos Alineación oficial del equipo 'fantasticos kikillos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Vedat C.F. Alineación oficial del equipo 'Vedat C.F.' en el partido 6 - 2 fantasticos kikillos Alineación oficial del equipo 'fantasticos kikillos' en el partido
Tiene mala suerte 6.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,5 % 1,5 % 14,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vedat C.F.

Goles Goles

  • 123 Minuto 19 (Gol por la derecha): Corria el minut 19 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Edmund Stańczyk, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 133 Minuto 32 (Gol por la derecha): Vedat va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Hannes Pfund va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 65 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Vedat va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Daniel Teleptean progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.
  • 132 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Vedat a 4 - 1. Edmund Stańczyk va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 4 (Ocasión de falta): Amb 4 minuts disputats, Piotr Oleksy gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Pierre-Antoine Turpyn va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 224 Minuto 6 (Ocasión de penalti): Vedat es va veure beneficiat per la polèmica al minut 6, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Piotr Oleksy va relliscar al moment de fer el xut i el porter Pierre-Antoine Turpyn no va tenir cap problema per atrapar la pilota.
  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): En Hannes Pfund va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Vedat se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): En Vlastislav Kortus es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

fantasticos kikillos

Goles Goles

  • 153 Minuto 59 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, fantasticos seguien lluitant fins al final. Al minut 59, fruit d'aquests esforços, 江 (Jiang) 汉理 (Hanli) va marcar el 2 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Es duien 16 minuts de partit jugats quan Rafael Cana Galindo va estar a punt de posar per davant a fantasticos amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Michaël Nicolas va impedir un gol cantat.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 58 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però 江 (Jiang) 汉理 (Hanli) se sentia fresc com una rosa.
  • 304 Minuto 74 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a John Cooney. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.
  • 306 Minuto 78 (Evento clima: sol, K.O. rápido): En José Curiel maleïa els dies de forta calor, perquè sabia que afectava al seu rendiment.