Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CF Dirlewanger (1461492) - Calasparra FC. (486040) » 501565359: T45/J3/VIII

Liga 501565359 Información oficial sobre el partido 501565359 en Hattrick

13.12.2014 15:10:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 3 / VIII.218 (54019)

Esteagüa de la bahía Alineación oficial del equipo 'Esteagüa de la bahía' en el partido 1 - 3 Real Skunk II Alineación oficial del equipo 'Real Skunk II' en el partido
0 - 1 Svein Ulleberg (21')
0 - 2 Romain Jannet (31')
Abderrahim Zidani (32') 1 - 2
1 - 3 Cristiano Kuntz (80')
Esteagüa de la bahía Alineación oficial del equipo 'Esteagüa de la bahía' en el partido 1 - 3 Real Skunk II Alineación oficial del equipo 'Real Skunk II' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Esteagüa de la bahía Alineación oficial del equipo 'Esteagüa de la bahía' en el partido 3 - 3 Real Skunk II Alineación oficial del equipo 'Real Skunk II' en el partido
Tiene mala suerte 2.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
32,6 % 37,2 % 30,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Esteagüa de la bahía

Goles Goles

  • 100 Minuto 32 (Gol de falta): Al minut 32, Abderrahim Zidani va posar-se a fer tentines cap a la pilota, agafant per sorpresa el porter amb un potent xut de falta, i va reduir així la diferència al marcador a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Esteagüa va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 20 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Alois Peter Luisenhof ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 213 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): El Esteagüa va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Alexandre Vallois la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 208 Minuto 39 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Nazario Elorio va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Alois Peter Luisenhof aquest no va estar a l'altura.
  • 212 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Abderrahim Zidani va estar a punt d'empatar per a Esteagüa quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Abdelbassit Zahrawi va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 213 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 79 minuts, en Edgardo Oscar Costa no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Lars Grauszer de Esteagüa la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 37, Felicio Toucido de Esteagüa va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 513 Minuto 74 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Lars Grauszer va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 34 (Lesión grave): Johannes Ørts, de Esteagüa, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Alexandre Vallois el va substituir.

Real Skunk II

Goles Goles

  • 119 Minuto 21 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Ville Nuorteva va treure un córner llarg cap al segon pal que en Svein Ulleberg, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 1.
  • 138 Minuto 31 (Gol evento especial extremo + rematador): Rafa Villa Fernández estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Romain Jannet va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 2 al minut 31.
  • 181 Minuto 80 (Gol por el centro): Cristiano Kuntz va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 80, i va fer pujar el 1 - 3 per a Skunk.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Marcos Fernández Navarrete va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 8, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Gonzalo Martínez Luna va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 81, Jonathan Francoli de Skunk va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 18 (Lesión leve): En Svein Ulleberg ocupà el lloc d'en Álex Irarramendi al 18 minuts, dos minuts després que el jugador de Skunk quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 094 Minuto 38 (Tirita (médico)): Semblava que Anselmo Claro s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.