Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ALIKANTE C.F. (437005) - Benito Camelas C.F (1434425) » 515860102: T46/J8/V

Liga 515860102 Información oficial sobre el partido 515860102 en Hattrick

09.05.2015 14:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 8 / V.87 (5600)

ALIKANTE C.F. Alineación oficial del equipo 'ALIKANTE C.F.' en el partido 1 - 0 Benito Camelas C.F Alineación oficial del equipo 'Benito Camelas C.F' en el partido
Pedro Acebedo (21') 1 - 0
ALIKANTE C.F. Alineación oficial del equipo 'ALIKANTE C.F.' en el partido 1 - 0 Benito Camelas C.F Alineación oficial del equipo 'Benito Camelas C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
ALIKANTE C.F. Alineación oficial del equipo 'ALIKANTE C.F.' en el partido 1 - 1 Benito Camelas C.F Alineación oficial del equipo 'Benito Camelas C.F' en el partido
Tiene un resultado normal 1.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,8 % 36,9 % 33,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ALIKANTE C.F.

Goles Goles

  • 122 Minuto 21 (Gol por la izquierda): ALIKANTE prenia la batuta de l'encontre al minut 21, quan en Pedro Acebedo va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 8 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de ALIKANTE va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Pedro Ibarria va sortir per sobre el travesser.
  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 17 per blocar una centrada d'en Paco Miolans va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de ALIKANTE.
  • 241 Minuto 59 (Ocasión de contra por el centro): En Oriol Eizarrara va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 232 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Al minut 71, Paco Regidor Reyes gairebé va marcar per a ALIKANTE des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 242 Minuto 73 (Ocasión de contra por la izquierda): ALIKANTE van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 73, però Jorge Nogales va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Pedro Acebedo de ALIKANTE es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 512 Minuto 61 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 61 de partit, Pedro Acebedo de ALIKANTE va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Benito Camelas C.F

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): David Oliergues va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Benchomo Ubidea, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Niels Hermansen, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 18 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 262 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 33, en un 1 contra 1 amb el porter, però Benchomo Ubidea va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Pedro Roldán des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Osvaldo Ribera Murcia de Camelas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.