Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Villafranca Team (438246) - fasters#1 (1584191) » 515872336: T46/J13/V

Liga 515872336 Información oficial sobre el partido 515872336 en Hattrick

13.06.2015 14:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 13 / V.198 (5711)

Real Muñoz Alineación oficial del equipo 'Real Muñoz' en el partido 0 - 2 At.Catalunya Alineación oficial del equipo 'At.Catalunya' en el partido
0 - 1 Fernando César (77')
0 - 2 Mauro Mateo-Sagasta (80')
Real Muñoz Alineación oficial del equipo 'Real Muñoz' en el partido 0 - 2 At.Catalunya Alineación oficial del equipo 'At.Catalunya' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Real Muñoz Alineación oficial del equipo 'Real Muñoz' en el partido 2 - 3 At.Catalunya Alineación oficial del equipo 'At.Catalunya' en el partido
Tiene mala suerte 1.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,0 % 6,3 % 72,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Muñoz

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Roman Evseev va estar a punt d'acabar en gol al minut 18, però el porter visitant Juan Guillot va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): En Gregório Barreto del Muñoz ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 239 Minuto 24 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Roman Evseev va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Fernando César per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 242 Minuto 48 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 48 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Filip Timić, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 207 Minuto 67 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Muñoz va ser a punt de marcar al minut 67, quan el seu jugador Dion Greenwood va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 87 (Lesión): El jugador de Muñoz Krzysztof Jasionek va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Fabio Bulzomi va entrar en el seu lloc.

At.Catalunya

Goles Goles

  • 119 Minuto 77 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Luis Sánchez-Asiaín el va rematar Fernando César amb un magnífic cop de cap que va suposar el 0 - 1.
  • 183 Minuto 80 (Gol por la derecha): Al minut 80, At.Catalunya va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Mauro Mateo-Sagasta, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 10 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Mauro Mateo-Sagasta ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Crispín Gonzalo que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 281 Minuto 85 (Ocasión por el centro): José Alfredo Santamaría quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Alfredo Neves, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Crispín Gonzalo es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Luis Custurer de At.Catalunya amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.