Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Getafe Thunder (31117) - Molmos (314077) » 515879790: T46/J11/VI

Liga 515879790 Información oficial sobre el partido 515879790 en Hattrick

30.05.2015 14:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 11 / VI.4 (14322)

Getafe Thunder Alineación oficial del equipo 'Getafe Thunder' en el partido 2 - 1 davichu Alineación oficial del equipo 'davichu' en el partido
0 - 1 Gerald Hoffmann (28')
Tescelino Martínez (68') 1 - 1
Tescelino Martínez (86') 2 - 1
Getafe Thunder Alineación oficial del equipo 'Getafe Thunder' en el partido 2 - 1 davichu Alineación oficial del equipo 'davichu' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Getafe Thunder Alineación oficial del equipo 'Getafe Thunder' en el partido 2 - 0 davichu Alineación oficial del equipo 'davichu' en el partido
Tiene un resultado normal 2.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Getafe Thunder

Goles Goles

  • 111 Minuto 68 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 68, Tescelino Martínez de Thunder empatava el partit: 1 - 1.
  • 121 Minuto 86 (Gol por el centro): Thunder va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 86 Tescelino Martínez va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Janiel Patjas va estar a punt d'empatar per a Thunder quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Gavriil Taskaev va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 212 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Al minut 42, Tescelino Martínez va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 243 Minuto 61 (Ocasión de contra por la derecha): Janiel Patjas va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Thunder que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 221 Minuto 75 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Tescelino Martínez va estar a punt d'acabar en gol al minut 75, però el porter visitant Gavriil Taskaev va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Luís Fabiano Sabóia.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 41 (Lesión leve): En Cyrille Faure ocupà el lloc d'en Elmo Virtanen al 41 minuts, dos minuts després que el jugador de Thunder quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 094 Minuto 44 (Tirita (médico)): Jurgen van der Geest va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Thunder estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

davichu

Goles Goles

  • 119 Minuto 28 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Xevi Freixe va treure un córner llarg cap al segon pal que en Gerald Hoffmann, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 67 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de davichu va anar a parar a la dreta de l'atac on en Benoît Plouhinec, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Benoît Plouhinec de davichu amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 514 Minuto 43 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Abdul Rashid Kamarul Akmal, el jugador de davichu va ser expulsat al minut 43.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 85 (Lesión leve): Després de 85 minuts jugats, Benoît Plouhinec es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Mauro González-Remusgo.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 2 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Gregor Druml no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.