Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Golfijo F.C (125448) - Ekolin killers (30672) » 516120066: T46/J14/VIII

Liga 516120066 Información oficial sobre el partido 516120066 en Hattrick

20.06.2015 15:15:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 14 / VIII.1871 (179414)

Golfijo F.C Alineación oficial del equipo 'Golfijo F.C' en el partido 3 - 0 Ekolin killers Alineación oficial del equipo 'Ekolin killers' en el partido
Abdelqaoui Ousmane (26') 1 - 0
Jorge Fragoso (72') 2 - 0
Abodi Ziardegi (83') 3 - 0
Golfijo F.C Alineación oficial del equipo 'Golfijo F.C' en el partido 3 - 0 Ekolin killers Alineación oficial del equipo 'Ekolin killers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Golfijo F.C Alineación oficial del equipo 'Golfijo F.C' en el partido 6 - 0 Ekolin killers Alineación oficial del equipo 'Ekolin killers' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Golfijo F.C

Goles Goles

  • 185 Minuto 26 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Abdelqaoui Ousmane, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 134 Minuto 72 (Gol de penalti): Jorge Fragoso va augmentar la diferència de Golfijo a 2 - 0 des del punt de penal.
  • 133 Minuto 83 (Gol por la derecha): Abodi Ziardegi va incrementar l'avantatge de Golfijo amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): En Jorge Fragoso va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Golfijo se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 216 Minuto 27 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Abdelqaoui Ousmane va ser clau en la jugada d'atac de Golfijo al minut 27, quan ell mateix va fer una passada brutal a Abodi Ziardegi, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Petr Veselý una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 75, però una magnífica aturada de Rudy Weijermans va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Miguel Trelles de Golfijo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 73 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Abodi Ziardegi, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.

Ekolin killers

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 16 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Luis Torres Tejada va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 261 Minuto 27 (Ocasión por el centro): En Ruimán Elgorriaga al minut 27 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 21 (Tarjeta roja directa): Al minut 21 en Marco Peluso va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.