Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

loj notillas (799475) - Palma Buffed (800185) » 527771304: T47/R1

Copa 527771304 Información oficial sobre el partido 527771304 en Hattrick

08.07.2015 12:00:00
Copa: Temporada 47 / Ronda 1

loj notillas Alineación oficial del equipo 'loj notillas' en el partido 7 - 5 Rapid Feliu Alineación oficial del equipo 'Rapid Feliu' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
loj notillas Alineación oficial del equipo 'loj notillas' en el partido 0 - 1 Rapid Feliu Alineación oficial del equipo 'Rapid Feliu' en el partido
Tiene que echar la primitiva, sin duda… 0.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

loj notillas

Goles Goles

  • 143 Minuto 21 (Gol de contra por la derecha): Francisco Martínez de Herrero va marcar al minut 21 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 1 - 1.
  • 123 Minuto 33 (Gol por la derecha): Passats 33 minuts, Miika Savallampi, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. notillas es posava per davant!
  • 142 Minuto 78 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Julien Roulon de notillas va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 3 - 3 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 72 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de notillas van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Fábio Santos Vieira va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 241 Minuto 92 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de notillas va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Fábio Santos Vieira, però el porter rival va fer una gran aturada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 52 (Lesión leve): En Carlos Castañer ocupà el lloc d'en Marzio Leopardi al 52 minuts, dos minuts després que el jugador de notillas quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 36 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Marzio Leopardi se sentia fresc com una rosa.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 120 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Mikael Damsgaard de notillas és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 4 - 3.
  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): En Jakas Žuvaitis anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 4 per a notillas.
  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Julien Roulon va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 6 - 4.
  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Francisco Martínez de Herrero de notillas va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 6 - 5.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de notillas Julià Buqueras no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Farshad Hajiabad es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 7 - 5.

Rapid Feliu

Goles Goles

  • 138 Minuto 17 (Gol evento especial extremo + rematador): En Jakub Piekarczyk va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on John Engström la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 1 al marcador.
  • 162 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 38 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Miguel Marcos Gómez de Rf marcar el 2 - 2 i empatar així el partit.
  • 118 Minuto 47 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 47, Joan Ayguadé va pentinar un córner cap al segon pal que Llem Castells va rematar a gol completament sol, marcant així el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Al minut 32 de partit, Hannes Granbrant quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Joan Ayguadé va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 81, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Alfontso Urzelaia va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 99 (Ocasión por el centro): Rf va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 99, quan John Engström va quedar-se sol davant el porter Alfontso Urzelaia, però aquest va poder aturar el xut.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 67 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Eryk Borzymowski ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 120 (Penalti marcado): John Engström de Rf, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Alfontso Urzelaia en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 4.
  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Ventín Xirondo xutant per a Rf va fer anar la pilota just on la volia, però Alfontso Urzelaia, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Rf, Joan Pau Puigduví, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 6 - 5 al marcador.
  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Rf Farshad Hajiabad va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.