Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sporting da Pallota (1370066) - Hospitalet Sharks (438989) » 530100004: T47/J10/V

Liga 530100004 Información oficial sobre el partido 530100004 en Hattrick

12.09.2015 14:00:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 10 / V.90 (5603)

Sporting da Pallota Alineación oficial del equipo 'Sporting da Pallota' en el partido 2 - 1 Hospitalet Sharks Alineación oficial del equipo 'Hospitalet Sharks' en el partido
0 - 1 Manhardt Dobschütz (9')
Krasimir Yordanov (26') 1 - 1
Nevzat Ongu (49') 2 - 1
Sporting da Pallota Alineación oficial del equipo 'Sporting da Pallota' en el partido 2 - 1 Hospitalet Sharks Alineación oficial del equipo 'Hospitalet Sharks' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sporting da Pallota Alineación oficial del equipo 'Sporting da Pallota' en el partido 1 - 2 Hospitalet Sharks Alineación oficial del equipo 'Hospitalet Sharks' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,0 % 15,2 % 59,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting da Pallota

Goles Goles

  • 111 Minuto 26 (Gol por el centro): Passat el minut 26 de joc, Krasimir Yordanov facilitava les coses al Sporting amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 185 Minuto 49 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Hospitalet. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Nevzat Ongu la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Sporting es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 1 arribava al minut 49.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 76 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Sporting va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Jaume Nogueras, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Rami Bachtobji de Sporting la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Miguel Ángel Frisa de Sporting va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Hospitalet Sharks

Goles Goles

  • 138 Minuto 9 (Gol evento especial extremo + rematador): Abel Pizzarro estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Manhardt Dobschütz va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 1 al minut 9.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Hospitalet va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Xavi Maymó va desviar el xut final de Darrell Ryan després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 262 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Al minut 75 Manhardt Dobschütz va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Xavi Maymó va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 261 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Hospitalet va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Manhardt Dobschütz es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.