Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MDN (1438059) - AntiMadrid FC (1437081) » 530126049: T47/J11/V

Liga 530126049 Información oficial sobre el partido 530126049 en Hattrick

19.09.2015 14:00:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 11 / V.203 (5716)

Club Atlético Esperanza Alineación oficial del equipo 'Club Atlético Esperanza' en el partido 1 - 1 Franciscanos team Alineación oficial del equipo 'Franciscanos team' en el partido
Jorge Paez (25') 1 - 0
1 - 1 Gorrelt Hilwerda (63')
Club Atlético Esperanza Alineación oficial del equipo 'Club Atlético Esperanza' en el partido 1 - 1 Franciscanos team Alineación oficial del equipo 'Franciscanos team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Club Atlético Esperanza Alineación oficial del equipo 'Club Atlético Esperanza' en el partido 1 - 0 Franciscanos team Alineación oficial del equipo 'Franciscanos team' en el partido
Tiene un resultado normal 1.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Atlético Esperanza

Goles Goles

  • 108 Minuto 25 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 25, en Wojciech Kaliński la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Jorge Paez que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Santeri Lindgren va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 67 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Navid Saleh va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Massimo Guidi.
  • 091 Minuto 85 (Lesión leve): En Wojciech Kaliński de Esperanza va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Abdelouaris Sqalli va prendre el seu rol al minut 85.

Franciscanos team

Goles Goles

  • 142 Minuto 63 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 63 minuts quan Gorrelt Hilwerda va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 1 per a franciscan.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 16 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de franciscan va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Emzar Geliashvili, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de franciscan va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Mundhu Shafeeq va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Marcos Vayer de franciscan la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 87, David Uixera de franciscan va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.