Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

lincoln barrows (1584585) - Asturias Balompié (1368701) » 530322081: T47/J5/VI

Liga 530322081 Información oficial sobre el partido 530322081 en Hattrick

08.08.2015 14:00:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 5 / VI.763 (15081)

lincoln barrows Alineación oficial del equipo 'lincoln barrows' en el partido 0 - 3 Asturias Balompié Alineación oficial del equipo 'Asturias Balompié' en el partido
0 - 1 Alberto Osorio (42')
0 - 2 Ştefan Claici (48')
0 - 3 Ľubor Rebroš (76')
lincoln barrows Alineación oficial del equipo 'lincoln barrows' en el partido 0 - 3 Asturias Balompié Alineación oficial del equipo 'Asturias Balompié' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
lincoln barrows Alineación oficial del equipo 'lincoln barrows' en el partido 2 - 0 Asturias Balompié Alineación oficial del equipo 'Asturias Balompié' en el partido
Tiene mala suerte 1.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,2 % 0,1 % 1,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

lincoln barrows

Goles Goles

  • 109 Minuto 42 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): L'imprevisible Bernardo Bettelli va arriscar més del compte i va relliscar quan es disposava a fer una passada llarga a un company. En Alberto Osorio va aprofitar el regal, anotant el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 204 Minuto 69 (Ocasión de penalti): Mika Peltoniemi es va posar les mans a la cara després que al minut 69 enviés l'esfèric fora en un llançament de penal. L'entrenador va estar a punt de posar-li el puny a la cara, també, uns minuts més tard.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ernesto Moscardelli de lincoln la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 66, Mika Peltoniemi de lincoln va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 34 (Tirita): Era el minut 34 quan després d'una dura entrada, el jugador Ertuğrul Çağlan de lincoln s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 19 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Vivencio Asrodrigas va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.
  • 301 Minuto 38 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Chris Huang ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.

Asturias Balompié

Goles Goles

  • 141 Minuto 48 (Gol de contra por el centro): Ştefan Claici va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Asturias, al minut 48. El marcador va canviar a 0 - 2.
  • 119 Minuto 76 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Asturias va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Ľubor Rebroš va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Asturias va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Eduardo López-Mingo va desviar el xut final de Ştefan Claici després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Asturias va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 30, quan Manuel Vicioso va quedar-se sol davant el porter Eduardo López-Mingo, però aquest va poder aturar el xut.
  • 241 Minuto 70 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Asturias va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Raul Miguel da Fonseca, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ştefan Claici de Asturias va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.