Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CF HAHAN (801373) - Tajados CF (123825) » 530365835: T47/J5/VI

Liga 530365835 Información oficial sobre el partido 530365835 en Hattrick

08.08.2015 14:00:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 5 / VI.936 (15254)

CF HAHAN Alineación oficial del equipo 'CF HAHAN' en el partido 3 - 0 Playmobil Alineación oficial del equipo 'Playmobil' en el partido
Svein Aukland (18') 1 - 0
Tino Maass (21') 2 - 0
Joern Heyck (70') 3 - 0
CF HAHAN Alineación oficial del equipo 'CF HAHAN' en el partido 3 - 0 Playmobil Alineación oficial del equipo 'Playmobil' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CF HAHAN Alineación oficial del equipo 'CF HAHAN' en el partido 3 - 0 Playmobil Alineación oficial del equipo 'Playmobil' en el partido
Tiene un resultado normal 3.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CF HAHAN

Goles Goles

  • 123 Minuto 18 (Gol por la derecha): Passats 18 minuts, Svein Aukland, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. HAHAN es posava per davant!
  • 119 Minuto 21 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Winfried Grün va treure un córner llarg cap al segon pal que en Tino Maass, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 2 - 0.
  • 185 Minuto 70 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Joern Heyck, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 38 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Joern Heyck va intentar anar-se'n per velocitat al minut 38 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 242 Minuto 40 (Ocasión de contra por la izquierda): HAHAN van sortir al contraatac al minut 40, però Joern Heyck va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): En Joern Heyck, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Passaven 85 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Sascha Schaller va rematar alt.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 42 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Winfried Grün no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.

Playmobil

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Playmobil van seguir progressant per la banda dreta. Jaime Gordón va tenir la seva oportunitat al minut 39, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 241 Minuto 48 (Ocasión de contra por el centro): En Cyril Roméro va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 83 (Ocasión de contra por la derecha): Boris Cvijanović va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Playmobil que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 253 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Boris Cvijanović quasi redueix la diferència al marcador al minut 84, però una gran estirada d'en Sébastien Hubert va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 16 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Aurelio Villagarcía, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.