Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

merida (1593341) - salsichas (797515) » 530558693: T47/J4/VII

Liga 530558693 Información oficial sobre el partido 530558693 en Hattrick

01.08.2015 15:00:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 4 / VII.623 (38659)

Belén Esteban C.D. Alineación oficial del equipo 'Belén Esteban C.D.' en el partido 0 - 0 U.D.Autos Zener Alineación oficial del equipo 'U.D.Autos Zener' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Belén Esteban C.D. Alineación oficial del equipo 'Belén Esteban C.D.' en el partido 3 - 1 U.D.Autos Zener Alineación oficial del equipo 'U.D.Autos Zener' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,3 % 0,2 % 5,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Belén Esteban C.D.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Esteban va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Benjamin Weizenbeck va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Simone Scarsoglio.
  • 241 Minuto 25 (Ocasión de contra por el centro): En Wingko Marsis va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Esteban per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 30, quan Benjamin Weizenbeck va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Al minut 71 es va veure una gran oportunitat per a Esteban per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Libero Valzelli, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 224 Minuto 72 (Ocasión de penalti): Esteban es va veure beneficiat per la polèmica al minut 72, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Jong-Sung Byon va relliscar al moment de fer el xut i el porter Simone Scarsoglio no va tenir cap problema per atrapar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Moriel Abramov de Esteban va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

U.D.Autos Zener

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Es duien 2 minuts de partit jugats quan David Torrens va estar a punt de posar per davant a U.D.A.Z amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Luis Cerroa va impedir un gol cantat.
  • 236 Minuto 62 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Silvester Geitenbeek va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Diego Butragueño de U.D.A.Z amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.