Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

athletic samu club (1578185) - FC Adrivaro (1596574) » 531305709: T47/J6/IX

Liga 531305709 Información oficial sobre el partido 531305709 en Hattrick

15.08.2015 15:45:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 6 / IX.1667 (177162)

athletic samu club Alineación oficial del equipo 'athletic samu club' en el partido 4 - 1 FC Adrivaro Alineación oficial del equipo 'FC Adrivaro' en el partido
Alejandro Toro Japón (30') 1 - 0
David Gabiola (37') 2 - 0
Cezar Iepan (42') 3 - 0
3 - 1 Tantín Sánchez (71')
Alejandro Lerdo (79') 4 - 1
athletic samu club Alineación oficial del equipo 'athletic samu club' en el partido 4 - 1 FC Adrivaro Alineación oficial del equipo 'FC Adrivaro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
athletic samu club Alineación oficial del equipo 'athletic samu club' en el partido 3 - 1 FC Adrivaro Alineación oficial del equipo 'FC Adrivaro' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,3 % 0,1 % 3,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

athletic samu club

Goles Goles

  • 122 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Els seguidors del athletic contenien la respiració mentre en Alejandro Toro Japón s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 138 Minuto 37 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Raúl Pérez Cruz va anar directament als peus de David Gabiola que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 2 - 0.
  • 131 Minuto 42 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de athletic pel centre va donar un gran resultat: el gol de Cezar Iepan va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 79 (Gol por el centro): Al minut 79 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Alejandro Lerdo, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 1 per a athletic.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): athletic va estar a punt de posar-se per davant al minut 4 però Alejandro Toro Japón va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 232 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Al minut 41, Raúl Pérez Cruz gairebé va marcar per a athletic des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 243 Minuto 81 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del athletic sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en David Gabiola, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 81 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Juan Luis Manrique Lara de athletic la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 33 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juan Luis Manrique Lara va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que athletic va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 36 (Lesión): athletic es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Pablo Zorita Muñoz no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Cezar Iepan al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 16 (Evento clima: sol, OK técnico): Raúl Pérez Cruz semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.
  • 304 Minuto 75 (Evento clima: sol, K.O. potente): Com sempre, Llem Tent va intentar utilitzar la seva força física per sobreposar-se als rivals, però la calor no el va afavorir gens.

FC Adrivaro

Goles Goles

  • 153 Minuto 71 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Tantín Sánchez va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Adrivaro va reduir diferències al marcador: 3 - 1 al minut 71.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Gentza Larria va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter David Loinaz no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gentza Larria de Adrivaro va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 11 (Lesión): El jugador de Adrivaro Àlex Badalona va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Chakir Berkani va entrar en el seu lloc.