Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RCD Parellada (490278) - Cicuta Mix (315164) » 531453376: T47/J13/X

Liga 531453376 Información oficial sobre el partido 531453376 en Hattrick

03.10.2015 14:10:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 13 / X.934 (97017)

RCD Parellada Alineación oficial del equipo 'RCD Parellada' en el partido 3 - 0 Cicuta Mix Alineación oficial del equipo 'Cicuta Mix' en el partido
Antonio Mendiola (22') 1 - 0
Boris Figueras (38') 2 - 0
Nikolay Petrov (69') 3 - 0
RCD Parellada Alineación oficial del equipo 'RCD Parellada' en el partido 3 - 0 Cicuta Mix Alineación oficial del equipo 'Cicuta Mix' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
RCD Parellada Alineación oficial del equipo 'RCD Parellada' en el partido 5 - 0 Cicuta Mix Alineación oficial del equipo 'Cicuta Mix' en el partido
Tiene mala suerte 4.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RCD Parellada

Goles Goles

  • 185 Minuto 22 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Antonio Mendiola, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 133 Minuto 38 (Gol por la derecha): Boris Figueras va incrementar l'avantatge de Parellada amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 69 (Gol por el centro): Al minut 69 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Nikolay Petrov, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a Parellada.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Parellada va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 11 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Ermegildo Merino Sancho ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 231 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Pachín Echague una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 51, però una magnífica aturada de José Alzate va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pachín Echague de Parellada la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Nikolay Petrov de Parellada va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 81 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Pachín Echague es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

Lesiones Lesiones

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 2 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en David Puigdomènech no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.

Cicuta Mix

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Julio César Saravia va marcar al minut 14 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 236 Minuto 39 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Boris Figueras haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Cicuta al minut 39.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Antonio Valbuena de Cicuta amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 30 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Andoni Salvador, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.