Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

wiwi city (49364) - Surdo club de futbol (1335746) » 541967794: T48/R1

Copa 541967794 Información oficial sobre el partido 541967794 en Hattrick

28.10.2015 12:00:00
Copa: Temporada 48 / Ronda 1

manelboys Alineación oficial del equipo 'manelboys' en el partido 3 - 6 Surdo club de futbol Alineación oficial del equipo 'Surdo club de futbol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
manelboys Alineación oficial del equipo 'manelboys' en el partido 3 - 3 Surdo club de futbol Alineación oficial del equipo 'Surdo club de futbol' en el partido
Tiene un resultado normal 3.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,5 % 37,3 % 32,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

manelboys

Goles Goles

  • 111 Minuto 23 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Cosme Delgado va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. manelboys empatava el partit, 1 a 1, al minut 23.
  • 112 Minuto 56 (Gol por la izquierda): manelboys equilibrava la balança al minut 56. En Cosme Delgado, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 2 a 2 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 103 Minuto 89 (Gol por la derecha): Passava el minut 89 del matx, quan l'atent Gerold Schug va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 3 - 6, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Nikolay Sidyakin va estar a punt d'acabar en gol al minut 7, però el porter visitant Marcelo Durán va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Imre Csekei de manelboys amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Valentino Duroni de manelboys va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 093 Minuto 79 (Lesión (no subst.)): Al minut 79, Jonas Wagner va haver de deixar el terreny de joc lesionat. manelboys no tenia cap substitut disponible i van haver de jugar des de llavors amb un home menys.
  • 093 Minuto 87 (Lesión (no subst.)): Desafortunadament per a manelboys, Cosme Delgado va caure lesionat al minut 87, el dolor li impedia continuar jugant. Però a la banqueta no hi havia ningú que pogués sortir a jugar i l'equip es va quedar amb un jugador menys.

Surdo club de futbol

Goles Goles

  • 171 Minuto 18 (Gol por el centro): Amb 18 minuts jugats, Robbin Waardenburg de futbol va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 172 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Felix Mitteregger quedar desmarcat i marcar per a futbol al minut 24. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.
  • 172 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Al minut 60 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a futbol prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 2 - 3 va ser en Gregorio Combis.
  • 184 Minuto 81 (Gol de penalti): Passaven 81 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Robbin Waardenburg va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 182 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Ali Erber va aprofitar un error defensiu al minut 82, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 2 - 5 al marcador per a futbol.
  • 183 Minuto 88 (Gol por la derecha): Ali Erber va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 2 - 6 per als visitants.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ali Erber.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 30 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 30 de partit, quan un jugador de futbol, en Felix Mitteregger, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 094 Minuto 89 (Tirita (médico)): Robbin Waardenburg va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.